İş-kur'da değişim!

Diyarbakır İŞKUR İl Müdürlüğünde görev değişikliği. Koç'un yerine Temel atandı.

İş-kur'da değişim!

Diyarbakır İŞKUR İl Müdürlüğü görevini yürüten İsmail Koç, atama talebi üzerine merkeze çekilirken, yerine İl Müdür Yardımcısı Cihat Temel getirildi.

İŞKUR İL MÜDÜRÜ DEĞİŞTİ

8 yıldan buyana Diyarbakır İŞKUR İl Müdürlüğü görevini yürüten İsmail Koç Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından, merkeze çekildi. Koç'un görevden alınmasının "atama talebi" üzerine gerçekleştirildiği bildirilirken, Bakanlık boşalan makama aynı kurumda İl Müdür Yardımcılığı görevini uzun dönemdir sürdüren Cihat Temel getirildi.

Temel önceki gün itibariyle görevine start verirken, merkeze çekilen Koç ise, görev değişikliğiyle ilgili basına yaptığı açıklaması yaptı.

8 YILDIR GÖREV YAPIYORDU

Diyarbakır'a hizmet verdiği 8 yıllık zaman dilimi içerisinde, önemli işlere imza attıklarını söyleyen Koç, "Görev süresi içerisinde mümkün olduğunca, imkanlar ölçüsünde Diyarbakır'a önemli hizmetlerde bulunduğumu sanıyorum. İyi niyetle ve azimle görevde bulunduk. Hakka, hukuka ve adil olmaya büyük özen gösterdik. Eğer bir eksikliğimiz de olmuşsa, kesinlikle art diyetli bir davranış olmamıştır. Ben Diyarbakır'dan memnun ayrılıyorum, inanıyorum ki 8 yıl içerisinde, Diyarbakır halkı da benden mennuniyet verici hizmet almıştır. Ben hakkımı herkese helal ediyorum, kırdığımız, üzdüğümüz insanlarımız da olmuşsa, onlardan da haklarını helal etmelerini istiyorum. Diyarbakır kadim bir şehir, insanları bir o kadar kadim ve insanidirler.."

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler