İstanbul son dakika hava durumu! Sarı alarm verildi

İstanbul son dakika, İstanbul hava durumu, İstanbul 22 Mayıs hava durumu aramaları Google'da trend olurken, Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından İstanbul hava durumu konusunda uyarılarda bulunuldu. İstanbul'a an itibari ile yağış girmiş bulunmakta.

Haberler 22.05.2020 - 00:50 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

stanbul son dakika stanbula yamur çok feci vuracak. stanbul son dakika hava durumu gelimelerinde Meteoroloji sar alarm verdi. balkanlar üzerinden gelen serin ve frtnal hava dalgas ile ülke genelinde büyük bir ferahlama yaand. Geçtiimiz hafta yaanan afrika scaklar yerini batdan balayarak serin havaya devretti . stanbul son dakika hava durumu gelimelerinde saanak ya için valiliklerde de uyarlar geldi.

Meteoroloji Genel Müdürlüü yetkililerince yaplan uyarlarda sar alarm verildi. Bat trakya, stanbul, Sakarya için saanak ya uyars yaplrken, metrekareye 40 kilograma kadar ya düebilecei açklamas yapld.

Saanak ya için son dakika saat verildi. Meteoroloji stanbul hava durumu için yapt açklama da gece 03.00 itibari ile saanak yan giri yapacan aklarken, vatandaa da olas baskn ve felaketler adna uyarlar da bulundu.

Meteoroloji GenelMüdürlüünün yapt açklama u ekilde.

Ana Sayfaya Git