İstanbul son dakika hava durumu! Sarı alarm verildi

İstanbul son dakika, İstanbul hava durumu, İstanbul 22 Mayıs hava durumu aramaları Google'da trend olurken, Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından İstanbul hava durumu konusunda uyarılarda bulunuldu. İstanbul'a an itibari ile yağış girmiş bulunmakta.

İstanbul son dakika hava durumu! Sarı alarm verildi

İstanbul son dakika İstanbul'a yağmur çok feci vuracak. İstanbul son dakika hava durumu gelişmelerinde Meteoroloji sarı alarm verdi. balkanlar üzerinden gelen serin ve fırtınalı hava dalgası ile ülke genelinde büyük bir ferahlama yaşandı. Geçtiğimiz hafta yaşanan afrika sıcakları yerini batıdan başlayarak serin havaya devretti . İstanbul son dakika hava durumu gelişmelerinde sağanak yağış için valiliklerde de uyarılar geldi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü yetkililerince yapılan uyarılarda sarı alarm verildi. Batı trakya, İstanbul, Sakarya için sağanak yağışı uyarısı yapılırken, metrekareye 40 kilograma kadar yağış düşebileceği açıklaması yapıldı.

Sağanak yağış için son dakika saat verildi. Meteoroloji İstanbul hava durumu için yaptığı açıklama da gece 03.00 itibari ile sağanak yağışın giriş yapacağını aıklarken, vatandaşa da olası baskın ve felaketler adına uyarılar da bulundu.

Meteoroloji GenelMüdürlüğünün yaptığı açıklama  şu şekilde.

Kaynak: Diyarbakır Söz