İstanbul'da DHKP-C operasyonu! 18 yaşındaki terörist ölü ele geçirildi

İstanbul Küçükçekmece'de geçtiğimiz akşam düzenlenen DHKP-C operasyonunda 18 yaşındaki Sıla Abalay öldürülürken, 2 teröristin de etkisiz hale getirildiği açıklandı

Haberler 06.05.2017 - 11:23 Son Güncelleme : 06.05.2017 - 13:42

stanbul Küçükçekmecede devam eden DHKP-C operasyonlarnda polis ile çatmaya girdii örenilen 18 yandaki Sla Abalay öldürüldü. Abalayn cenazesi otopsi için Adli Tp Kurumuna gönderilirken, an operasyonda 2 militann daha yakalanad açkland.

stanbul Küçükçekmece Yeilova Mahallesi Tansel Caddesi Terzi Sokakta bulunan bir apartaman binasna polis ekipleri aldklar ihbar deerlendirerek oerasyon düzeledi. Teröristlerin olabilecei haberi üzerine bir binaya stanbul Terörle Mücadele ube Müdürlüü ekipleri, geçtiimiz gece geç saatlerde DHKP-C operasyonu düzenledi. Olay yerinden alnan bilgilere göre teslim olmamak için ekiplerle çatmaya giren 18 yandaki bir teröristin öldürüldüü 2 teröristin de yakaland beliritldi. Ekisiz hale getirilen teröristin ad Sla Abalay olarak açklanrken, cenazesiinin otopsi yaplmak üzre AdliTp Kurumuna gönderildii açkland.

Olay yerine çok sayda polis ve salk ekibi sevk edildi. Polis, bölgeyi güvenlik çemberine ald. çatmann olduu bölgeye yaya ve araçlar alnmad.

Ana Sayfaya Git