İşte GOT 7. sezon 3. bölüm Game Of Thrones 7. sezon Çağatay Ulusoy'u kapacak mı?

Dünya da izleme rekorları kıran Game Of Thrones 7. sezon başlamış iken son dakika haberlerde Game Of Thrones'te Çağatay Ulusoy'un oynayacağı söylendi. Peki Çağatay Ulusoy gerçekten Game Of Thrones'te yer alacak mı?Game Of Thrones dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Game Of Thrones 7. sezon 3. bölüm fragmanında büyük gelişme.

Haberler 26.07.2017 - 19:06 Son Güncelleme : 27.07.2017 - 00:34

Dünya da izleme rekorlar kran Game Of Thrones 7. sezon balam iken son dakika haberlerde Game Of Throneste çaatay Ulusoyun oynayaca söylendi. Peki çaatay Ulusoy gerçekten Game Of Throneste yer alacak m? Game Of Thrones dizisinin yeni bölüm fragman yaynland. Game Of Thrones 7. sezon 3. bölüm fragmannda büyük gelime.

çerde dizisi ile kariyerinde zirveyi yakalayan ünlü oyuncu çaatay Ulusoyun dünyaca sevilen dizi Game Of Thronesta rol alacana dair iddialar var.

Türk oyuncular Sibel Kekilli ile Tamer Hassann rol ald ve animasyonlarnn bir bölümünde Onur Can çaylnn imzasnn olduu Game of Thronesun 7. sezonunda çaatay Ulusoy konuk oyuncu olarak kadroda yer alaca ileri sürüldü.

çaatay Ulusoydan konuyla alakal henüz bir açklama gelmedi.

AMERKADA EV ALMITI

çaatay Ulusoy, okyanus kenarnda bir sahil kasabas olan Santa Monicadan ev almt. Ulusoyun daire için 500 bin dolar (1 milyon 400 bin TL) ödedii örenilmiti.

Ünlü oyuncunun geçtiimiz yl dil eitimi dolaysyla gittii Amerikada dizi için görümeler gerçekletirdii ancak bu sene için anlama salad konuuluyor.

çAATAY ULUSOY YEN PROJE DE

çaatay Ulusoy, bu kez farkl bir rolle sevenleriyle buluacak. Dünyaya Deliormanl Türk güreçisi olarak nam salan Koca Yusufun hayatn anlatan filmde, Koca Yusufa çaatay Ulusoy can verecek.

Yakkl oyuncunun, 144 kiloluk Koca Yusufa benzeyebilmek için özel bir diyet ve spor plan uygulad da gelen bilgiler arasnda.

çaatay Ulusoyun canlandraca güreçi Koca Yusuf: Bunun yan sra Koca Yusufun Bulgaristann Deliorman bölgesindeki umnu iline bal eytanck (Hitrino) beldesinde heykeli bulunmaktadr.

GAME OF THRONES YEN SEZON TARHLER

Game of Thrones - Sezon 7, Bölüm 1: Pazartesi, 17. Temmuz 2017 HBO naklen

Game of Thrones - Sezon 7, Bölüm 2: Pazartesi, 24. Temmuz 2017 HBO naklen

Game of Thrones - Sezon 7, Bölüm 3: Pazartesi, 31. Temmuz 2017 HBO naklen

Game of Thrones - Sezon 7, Bölüm 4: Pazartesi, 07. Austos 2017 HBO naklen

Game of Thrones - Sezon 7, Bölüm 5: Pazartesi, 14. Austos 2017 HBO naklen

Game of Thrones - Sezon 7, Bölüm 6: Pazartesi, 21. Austos 2017 HBO naklen

Game of Thrones - Sezon 7, Bölüm 7: Pazartesi, 28. Austos 2017 HBO naklen

Ana Sayfaya Git