İYİ Parti’den Gelecek Partisi’ne geçmiş olsun ziyareti

İYİ Parti Bağlar İlçe Başkanı Hamdin Özdemir, Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ’a yapılan saldırıyı kınadıklarını belirterek, “İYİ Parti ailesi olarak, Gelecek Partisi ailesini sahipsiz bırakmayız” dedi.

Haberler 20.01.2021 - 00:45 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Gelecek Partisi Genel Bakan Yardmcs Selçuk Özdan yaralanmasyla sonuçlanan saldr, siyaset arenasnda yanksn sürdürürken, Gelecek Partisine geçmi olsun ziyaretleri de sürüyor.

Y Parti Balar lçe Bakan Hamdin Özdemir, beraberinde bir grup partiliyle birlikte Selçuk Özdaa yaplan saldry knamak amacyla Gelecek Partisi Balar lçe Bakanln ziyaret etti.

Özdemir, burada yapt açklamada, Selçuk Özdaa yaplan saldrnn tüm siyasete sklan bir kurun olduunu kaydederek, tüm partilerin bunu knamas gerektiini ifade etti.

Y PART GELECEK PARTS, GELECEK PARTS Y PARTDR BZM çN

Gelecek Partisini yalnz brakmayacaklarnn altn çizen Özdemir, Gelecek Partisi Genel Bakan Yardmcs Selçuk Özdaa yaplan saldry biz Y Parti Genel Merkezi ve tekilatlar olarak nefretle knyoruz. Bu yalnzca Selçuk beye deil bütün siyasete sklan bir kurundur. Faillerin biran önce yakalanmas adna hükümetten ve Cumhur ttifakndan da bir açklama beklerdim. Y Parti Balar lçe Tekilat olarak bu ziyareti Millet ttifak adna CHPden, HDPden, DEVA Partisinden, SPden ve bütün kesimden bekliyorduk. Basn açklamasna onlarnda gelmelerini isterdik. Biz Y Parti ailesi olarak, Gelecek Partisi ailesini sahipsiz brakmayz. Yalnz deilsiniz, bizler sizlerle beraberiz. Y Parti Gelecek Partisi, Gelecek Partisi Y Partidir bizim için. l Bakanmz Sayn Vecdin Ensariolunun da selamlarn iletiyoruz. Selçuk beye geçmi olsun dileklerimizi sunuyoruz. Selçuk Bey yalnz deildir. Her daim kapmz sizin gibi yürei güzel siyasetçi dostlarmza açktr eklinde konutu.

Ziyaret nedeniyle konuklara teekkür eden Gelecek Partisi Balar lçe Bakan Ramazan Delidolu da, saldrnn insani haklar savunan herkese kar yapldn söyledi.

Saldrnn demokrasiye yapldn aktaran Delidolu, öyle devam etti:

DEVLET YÖNETEN CUMHUR TTFAKINDA OLAN PARTLER BU OLAYI KINAMADI

Bu olay demokrasiye yaplm bir saldrdr. Bizler bu ülkede eit hak ve özgürlükler içerisinde yaamay talep ediyoruz. Bu yaplan saldr Genel Bakan Yardmcmz Sayn Selçuk Özdaa kar deil, insani haklar savunan herkese ka yapld. Bunu en iddetli ekilde knyoruz. Y Parti Genel Bakan Sayn Meral Akener, CHP lideri Sayn Klçdarolu, DEVA Partisi Genel Bakan Sayn Ali Babacan ve tüm siyasi partilerden geçmi olsun mesaj geldi. Ne yazk ki devleti yöneten Cumhur ttifaknda olan partiler bu olay knamad. Knanmasn isterdik, bu onlarn siyaseti. Biz siyaseti yalnzca insan onurunu yaatmak için kullanrz. nsan onurunu yüceltecek her türlü olayda ve eylemde bizler varz. Ziyaretiniz için sizlere teekkür ediyoruz.

Ana Sayfaya Git