Görüş Bildir

İYİ Parti’den Gelecek Partisi’ne geçmiş olsun ziyareti

İYİ Parti Bağlar İlçe Başkanı Hamdin Özdemir, Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ’a yapılan saldırıyı kınadıklarını belirterek, “İYİ Parti ailesi olarak, Gelecek Partisi ailesini sahipsiz bırakmayız” dedi.

İYİ Parti’den Gelecek Partisi’ne geçmiş olsun ziyareti

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ’ın yaralanmasıyla sonuçlanan saldırı, siyaset arenasında yankısını sürdürürken, Gelecek Partisine geçmiş olsun ziyaretleri de sürüyor.

İYİ Parti Bağlar İlçe Başkanı Hamdin Özdemir, beraberinde bir grup partiliyle birlikte Selçuk Özdağ’a yapılan saldırıyı kınamak amacıyla Gelecek Partisi Bağlar İlçe Başkanlığını ziyaret etti.

Özdemir, burada yaptığı açıklamada, Selçuk Özdağ’a yapılan saldırının tüm siyasete sıkılan bir kurşun olduğunu kaydederek, tüm partilerin bunu kınaması gerektiğini ifade etti.

“İYİ PARTİ GELECEK PARTİSİ, GELECEK PARTİSİ İYİ PARTİ’DİR BİZİM İÇİN”

Gelecek Partisi’ni yalnız bırakmayacaklarının altını çizen Özdemir, Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ’a yapılan saldırıyı biz İYİ Parti Genel Merkezi ve teşkilatları olarak nefretle kınıyoruz. Bu yalnızca Selçuk beye değil bütün siyasete sıkılan bir kurşundur. Faillerin biran önce yakalanması adına hükümetten ve Cumhur İttifakından da bir açıklama beklerdim. İYİ Parti Bağlar İlçe Teşkilatı olarak bu ziyareti Millet İttifakı adına CHP’den, HDP’den, DEVA Partisinden, SP’den ve bütün kesimden bekliyorduk. Basın açıklamasına onlarında gelmelerini isterdik. Biz İYİ Parti ailesi olarak, Gelecek Partisi ailesini sahipsiz bırakmayız. Yalnız değilsiniz, bizler sizlerle beraberiz. İYİ Parti Gelecek Partisi, Gelecek Partisi İYİ Parti’dir bizim için. İl Başkanımız Sayın Vecdin Ensarioğlu’nun da selamlarını iletiyoruz. Selçuk beye geçmiş olsun dileklerimizi sunuyoruz. Selçuk Bey yalnız değildir. Her daim kapımız sizin gibi yüreği güzel siyasetçi dostlarımıza açıktır” şeklinde konuştu.

Ziyaret nedeniyle konuklara teşekkür eden Gelecek Partisi Bağlar İlçe Başkanı Ramazan Delidolu da, saldırının insani hakları savunan herkese karşı yapıldığını söyledi.

Saldırının demokrasiye yapıldığını aktaran Delidolu, şöyle devam etti:

“DEVLETİ YÖNETEN CUMHUR İTTİFAKINDA OLAN PARTİLER BU OLAYI KINAMADI”

“Bu olay demokrasiye yapılmış bir saldırıdır. Bizler bu ülkede eşit hak ve özgürlükler içerisinde yaşamayı talep ediyoruz. Bu yapılan saldırı Genel Başkan Yardımcımız Sayın Selçuk Özdağ’a karşı değil, insani hakları savunan herkese kaşı yapıldı. Bunu en şiddetli şekilde kınıyoruz. İYİ Parti Genel Başkanı Sayın Meral Akşener, CHP lideri Sayın Kılıçdaroğlu, DEVA Partisi Genel Başkanı Sayın Ali Babacan ve tüm siyasi partilerden geçmiş olsun mesajı geldi. Ne yazık ki devleti yöneten Cumhur İttifakında olan partiler bu olayı kınamadı. Kınanmasını isterdik, bu onların siyaseti. Biz siyaseti yalnızca insan onurunu yaşatmak için kullanırız. İnsan onurunu yüceltecek her türlü olayda ve eylemde bizler varız. Ziyaretiniz için sizlere teşekkür ediyoruz.”

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi