Kaçak sigara baskını 45 bin 200 paket sigara yakalandı

Kaçak sigaralarının gelirlerinin PKK'ya devredildiği geçtiğimiz dönemde ortaya çıkmıştı. Yurda kaçak yollarla giren sağlığa da bir hayli zararlı olan ancak fiyatı gereği çok sayıda kişinin kullandığı kaçak sigara ticaretine yöelik çok sayıda operasyon düzenenmekte.

Haberler 01.08.2017 - 00:47 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Kaçak sigaralarnn gelirlerinin PKKya devredildii geçtiimiz dönemde ortaya çkmt. Yurda kaçak yollarla giren sala da bir hayli zararl olan ancak fiyat gerei çok sayda kiinin kulland kaçak sigara ticaretine yöelik çok sayda operasyon düzenenmekte. Arda düzenlenen kaçak isgara operasyonunda 45 bin 200 paket kaçak sigaraya el konuldu.

Valilikten yaplan açklamada, l Emniyet Müdürlüü Kaçakçlk ve Organize Suçlarla Mücadele ubesi (KOM) ekiplerince, kaçakçln önlenmesine ve men edilmesine yönelik Diyadin ve Doubayazt ilçelerinde çalma yürütüldüü bildirildi.

Ekiplerin ilçelerdeki belirlenen adreslerde arama yapt belirtilen açklamada, TAPDK bandrolü bulunmayan toplam 45 bin 200 paket gümrük kaça sigara ele geçirilmitir. ifadesine yer verildi.

Açklamada, konu ile ilgili 6 kii hakknda soruturma açld kaydedildi.

Ana Sayfaya Git