Kaçak Sİgara operasyonu! Çok sayıda tutuklu var

Bingöl merkezli olmak üzere 6 il de kaçak sigra operasyonu düzenlendi. Düzenlenen operasyonda 8 kişi tutuklanırken, 2 milyon 500 bin lira değerinde kaçak sigara ele geçirildi.

Haberler 06.06.2017 - 11:04 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Bingöl merkezli olmak üzere 6 il de kaçak sigra operasyonu düzenlendi. Düzenlenen operasyonda 8 kii tutuklanrken, 2 milyon 500 bin lira deerinde kaçak sigara ele geçirildi.

Operasyonda gözaltna alnan 36 üpheliden 26s ifadesi alndktan sonra serbest kalrken, 10u adliyeye sevk edildi. Adliyeye sevk edilen üphelilerden 2si adli kontrol art ile braklrken, 8i de tutukland. Operasyonla Bingöl Valilii tarafndan yaplan açklamada, Bingöl l Jandarma Komutanl ekiplerince, ilimiz genelinde terörizmin en büyük finans kaynaklarndan olan sigara kaçakçl ve organizasyonlarn deifre edilmesi, suça konu malzemelerin ele geçirilmesi maksadyla yaplan istihbari çalmalar neticesinde, yurt dndan kaçak yollarla getirilen sigaralar depolarda stoklayp piyasaya toptan veya perakende olarak satan ahslara yönelik 6 ay süren teknik ve fiziki takip neticesinde 6 ilde 63 ayr adreste e zamanl operasyon icra edilmitir. Operasyonda 8 üpheli çkarldklar mahkemece tutukland denildi. Valilik ayrca, terörizmin önemli finans kaynaklarndan olan sigara kaçakçl ile suç organizasyonlarna kar yürütülen çalmalarn aralksz devam edeceini aktard.

Ana Sayfaya Git