Kadın tutuklandı, Ruh hastanesinde

Doktoru bıçakla yaralayan kadın, Ruh Sağlığı Hastanesi'ne sevk edildi

Haberler 27.11.2021 - 00:08 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrn Kayapnar ilçe merkezindeki Aile Salk Merkezine giderek kendisini muayene eden Dr. Aziz Tanelçiyi kilo vermesi gerektiini söyledii iddiasyla bçakla yaralayan Hidayet D. (39) adl kadn, Elaz Ruh Sal ve Hastalklar Hastanesine sevk edildi.

BIçAKLI SALDIRIDA BULUNDU

Hidayet D. önceki gün muayene olmak için Kayapnar ilçesindeki Lunapark Aile Sal Merkezine gitti. Dr. Aziz Tanelçi, muayene ettii Hidayet D.ye kronik rahatszln hatrlatp kilo vermesi gerektiini söyledi. Sinirlenen Hidayet D., Dr. Tanelçile tartt. Taraflarn tartmas kavgay dönüünce, soluu karakolda aldlar. Birbirlerinden ikayetçi olan Dr. Tanelçi ile Hidayet D. daha sonra karakoldan ayrlp evlerine döndüler.

Günün sabahnrda Hidayet D. yeniden Salk Merkezine giderek, Tanelçi ile önce tartt, sonra yannda getirdii bçakla saldrmaya balad. Tanelçiyi, kolundan ve omzundan yaralad. Hidayet D. ayrca sedye ve koltuklar bçaklayarak parçalad. Dier görevliler tarafndan uzaklatrrken, polis tarafndan gözaltna alnd.

MAHKEME TUTUKLAMA VERLD

Kayapnar lçe Emniyet Müdürlüünde ilemleri tamamlanan Hidayet D. olay geces adliyeye sevk edildi. Savcya ifade veren Hidayet D., psikolojik rahatszlnn bulunduu ve uzun süredir ilaç kulland iddialar üzerine Elaz Ruh Sal ve Hastalklar Hastanesine sevk edildi. Hidayet Dye hastanede 20 günlük tedavinin uygulanaca ve verilecek rapor dorultusunda tekrar savcla çkarlaca belirtildi. Dr. Aziz Tanelçinin salk durumunun ise iyi olduu örenildi.

Ana Sayfaya Git