Kadınlara 'Adalet' konferansı verildi

Kadın ve Aile Hizmetleri Daire Başkanlığı tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında 'Adalet ve Hakkaniyet Bağlamında Kadın' konulu konferans verildi.

Haberler 04.03.2018 - 11:14 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakr Büyükehir Belediyesinin 8 Mart Dünya Kadnlar Günü nedeniyle balatt etkinlikler dizisi devam ediyor. Etkinlikler kapsamnda Kadn ve Aile Hizmetleri Daire Bakanl tarafndan Diyarbakr Büyükehir Belediyesi Kültür ve Kongre Merkezinde konferans düzenlendi. Düzenlenen konferansa Diyarbakr Büyükehir Belediye Bakan Cumali Atilann ei Lütfiye Atilla, Kadn ve Aile Hizmetleri Daire Bakanl görevlileri, örenciler, kursiyerler ve kadnlar katld.

KADINLARA ADALET!

Kadnlarn youn ilgi gösterdii konferansta konuan Diyanet leri Bakan Yardmcs Burhan leyen, slamda kadnn yeri, kadnn ailedeki yeri ve görevleri, anne olarak kadn gibi konulara deinildi. Konferansn sonunda Diyarbakr Büyükehir Belediye Bakan Cumali Atilann ei Lütfiye Atilla tarafndan Diyanet leri Bakan Yardmcs Burhan leyene gümü ilemeli Kuran-i Kerim kab hediye edildi.

Düzenlenen konferansn ardndan Neriman Can Kuran kursu hafzlk örencileri tarafndan oluturulan ilahi grubu tarafndan ilahiler söylendi. Diyarbakr Büyükehir Belediyesi Kadn ve Aile Hizmetleri Daire Bakanl tarafndan 8 Mart Dünya Kadnlar Günü nedeniyle yaplan etkinlikler dizisinin 8 Mart Perembe gününe kadar devam edecei belirtildi.

Ana Sayfaya Git