Kanalda ölü bulundu!

Önceki akşamdan buyana kayıp olan ve her yerde aranan 9 yaşındaki Kerem Yoldaş su kanalında ölü bulundu.

Haberler 02.08.2021 - 00:50 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrn Merkez Yeniehir ilçesinde önceki akamdan buyana kayp olan ve ailesi tarafndan aranan 9 yandaki Kerem Yolda, ilbe yaknlarndaki, su kanalnda ölü bulundu.

KERM KAYBOLDU

Alnan bilgiye göre, olay merkez Yeniehir ilçesi Yolalt Mahallesinde (lb) saat 12.00 sralarnda yaand. Önceki akam saatlerinde, 9 yandaki ilkokul 3üncü snf örencisi Kerim Yoldan eve gelmediini gören aile fertleri, aramaya balad. Aile fertleri ile mahalle sakinleri, küçük çocuun bulunmas için bulunduklar semtte aramaya balad.

Polisin de haberdar edildii kayp olayyla ilgili soruturma devam ederken, aile fertleri ile mahalle sakinlerinin yürttüü arama çalmalar dün ölen saatlerinde, ac haberle son buldu.

CESED KANALDA

Mahalleden geçen su kanal çevresinde oyun oynayan çocuklar, kanalda bir cesedin olduunu fark etti. Su kanal yaknndan geçen ve henüz ismi örenilemeyen bir ahsn haber vermesi üzarine, cesed suda çkld. Olay yerine gelen polis ve salmk ekipleri, incele yaparken, sudan çkarlan kiinin boularak, hayatn kaybettiini bildirdi.

ALES TEHS ETT

Buarada, öncek akamdan itibaren çocuklar Kerim Yoldan kaybolmas nedeniyle aramalarn yürüten Yolda ailesine haber verildi. Aile fertleri, cesedi tehi etti. Savcln olay yerinde yapt incelemelerden sonra ceset, ambulansla hastaneye kaldrld. Yoldan cesedinin çkarld kanaln çevresinin tel örgüyle kapal olmas kanala nasl girdi, sorusuna yant aranrken, aile fertleri sinir krizleri geçirdi. Olayla ilgili soruturma sürüyor.

Ana Sayfaya Git