Kanalda ölü bulundu!

Önceki akşamdan buyana kayıp olan ve her yerde aranan 9 yaşındaki Kerem Yoldaş su kanalında ölü bulundu.

Kanalda ölü bulundu!

Diyarbakır'ın Merkez Yenişehir ilçesinde önceki akşamdan buyana kayıp olan ve ailesi tarafından aranan 9 yaşındaki Kerem Yoldaş, Şilbe yakınlarındaki, su kanalında ölü bulundu.

KERİM KAYBOLDU

Alınan bilgiye göre, olay merkez Yenişehir ilçesi Yolaltı Mahallesinde (Şılbê) saat 12.00 sıralarında yaşandı. Önceki akşam saatlerinde, 9 yaşındaki ilkokul 3'üncü sınıf öğrencisi Kerim Yoldaş'ın eve gelmediğini gören aile fertleri, aramaya başladı. Aile fertleri ile mahalle sakinleri, küçük çocuğun bulunması için bulundukları semtte aramaya başladı.

Polisin de haberdar edildiği kayıp olayıyla ilgili soruşturma devam ederken, aile fertleri ile mahalle sakinlerinin yürttüğü arama çalışmaları dün öğlen saatlerinde, acı haberle son buldu.

CESEDİ KANALDA

Mahalleden geçen su kanalı çevresinde oyun oynayan çocuklar, kanalda bir cesedin olduğunu fark etti. Su kanalı yakınından geçen ve henüz ismi öğrenilemeyen bir şahsın haber vermesi üzarine, cesed suda çıkıldı. Olay yerine gelen polis ve sağlımk ekipleri, incele yaparken, sudan çıkarılan kişinin boğularak, hayatını kaybettiğini bildirdi.

AİLESİ TEŞHİS ETTİ

Buarada, öncek akşamdan itibaren çocukları Kerim Yoldaş'ın kaybolması nedeniyle aramalarını yürüten Yoldaş ailesine haber verildi. Aile fertleri, cesedi teşhiş etti. Savcılığın olay yerinde yaptığı incelemelerden sonra ceset, ambulansla hastaneye kaldırıldı. Yoldaş'ın cesedinin çıkarıldığı kanalın çevresinin tel örgüyle kapalı olması kanala nasıl girdi, sorusuna yanıt aranırken, aile fertleri sinir krizleri geçirdi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler