Kara Sevda’da Asu ve Tufan’ın gizemli işbirliği

Star Tv’de Çarşamba akşamları ekranlara gelen ve Burak Özçivit ve Neslihan Atagül'ün başrolünü paylaştıkları başarılı yapım Kara Sevda’nın Asu ve Tufan karakterlerinin oyunculukları nefesleri kesiyor.

Haberler 13.04.2016 - 13:48 Son Güncelleme : 22.04.2023 - 15:46

Reyting sonuçlarında da başarılı bir çizgi yakalayan Kara Sevdada ; Emir (Kaan Urgancıoğlu) ve babası Galipin (Burak Sergen) yıllar önce hayatlarını kararttığı Asu ve Tufanın farklı kimliklerle intikam almak için yaptığı planlar her bölüm izleyiciyi ters köşeye yatırıyor. İş ortağı olarak tanıdığı Asunun aslında kız kardeşi olduğunu; sağ kolu olarak bildiği Tufanın ise yıllar önce Galip tarafından acımasızca annesinden koparıldığını bilmeyen Emiri yeni bölümde heyecan dolu sürprizler bekliyor.

KEMAL VE EMİR YERALTINDA HESAPLAŞIYOR!

Kara Sevdanın bu hafta yayınlanacak bölümünde, Nihanın kendisini boşluğa bırakarak canını tehlikeye atması Kemal ve Emiri bu kez en sert hesaplaşmaya itecek.

Dizinin merakla beklenen bölümünde Kemal, yaşam savaşı veren Nihan hayati tehlikeye atlatırsa onu tekrar Emirle yaşamaya mahkum etmek istemeyecek. Maden ocağında gerçekleşecek Kemal ve Emir hesaplaşmasında yaşanacak gelişmeler dizide yeni bir dönemin başlamasına neden olacak.

Failed to load the video

Ana Sayfaya Git