Görüş Bildir

Kara Sevda’da Asu ve Tufan’ın gizemli işbirliği

Star Tv’de Çarşamba akşamları ekranlara gelen ve Burak Özçivit ve Neslihan Atagül'ün başrolünü paylaştıkları başarılı yapım Kara Sevda’nın Asu ve Tufan karakterlerinin oyunculukları nefesleri kesiyor.

Kara Sevda’da Asu ve Tufan’ın gizemli işbirliği

Reyting sonuçlarında da başarılı bir çizgi yakalayan Kara Sevda'da ; Emir (Kaan Urgancıoğlu) ve babası Galip'in (Burak Sergen)  yıllar önce hayatlarını kararttığı Asu ve Tufan'ın farklı kimliklerle intikam almak için yaptığı planlar her bölüm izleyiciyi ters köşeye yatırıyor. İş ortağı olarak tanıdığı Asu'nun aslında kız kardeşi olduğunu; sağ kolu olarak bildiği Tufan'ın ise yıllar önce Galip tarafından acımasızca annesinden koparıldığını bilmeyen Emir'i yeni bölümde heyecan dolu sürprizler bekliyor.

KEMAL VE EMİR YERALTINDA HESAPLAŞIYOR!

Kara Sevda'nın bu hafta yayınlanacak bölümünde, Nihan'ın kendisini boşluğa bırakarak canını tehlikeye atması Kemal ve Emir'i bu kez en sert hesaplaşmaya itecek.

Dizinin merakla beklenen bölümünde Kemal,  yaşam savaşı veren Nihan hayati tehlikeye atlatırsa onu tekrar Emir'le yaşamaya mahkum etmek istemeyecek. Maden ocağında gerçekleşecek Kemal ve Emir hesaplaşmasında yaşanacak gelişmeler dizide yeni bir dönemin başlamasına neden olacak.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi