Karakolda ölüm davası: 112 acil servis görevlilerinin ifadesi alınacak

Esenyurt'ta polis merkezinde ölümle ilgili davada, mahkeme, ilk müdahaleyi yapan 112 acil servis görevlilerinin ifadelerinin alınması ve kamera kayıtlarının incelenmesi için bilirkişiye gönderilmesine karar verdi.

Haberler 14.01.2022 - 01:20 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Esenyurtta geçtiimiz yl 6 Haziranda polis merkezinde hayatn kaybeden bir güvenlik irketinin müdürü Birol Yldrmn (42) ölümüne ilikin 12 sankl davann görülmesine devam edildi.

Bakrköy 13. Ar Ceza Mahkemesinde görülen durumaya komiser yardmcs olan tutuklu sank smail A.S. bulunduu cezaevinden getirildi. Durumada taraf avukatlar hazr bulundu. Mahkeme salonunun küçük olmas ve pandemi nedeniyle sosyal mesafeye uyulamayacan dikkate alan mahkeme heyeti salona, izleyici ve basn mensuplarn almad.

KARAKOLDAK CNAYET

Mahkeme, hayatn kaybeden Birol Yldrma ilk müdahaleyi yapan 112 acil servis ekibinin tespiti ve ifadelerinin alnmas için gerekli yerlere müzakere yazlmasna karar verirken dosya içinde bulunan kamera kaytlarnn incelenmesi için bilirkiiye gönderilmesine karar verdi. Mahkeme heyeti, Sank smail A.S.nin üzerine atl suçu ilediine dair müteki ve üpheli savunmalar, tahkikat evraklar, kuvvetli suç üphesinin varln gösteren somut delillerin bulunmas, delillerin tam olarak toplanmam olduunu da göz önünde bulundurarak tutukluluun devamna karar vererek durumay ileri bir tarihe erteledi.

Ana Sayfaya Git