Karayolunda Can pazarı!

Bitlis'te Tır ile yolcu otobüsü çarpıştı. Karayolu can pazarına dönerken, 2 kişi öldü, 12 kişi de yaralandı. Siirt ve Şanlıurfa'daki kazalarda ise bir kişi yaşamını yitirdi, 8 kişi de yaralandı.

Haberler 04.11.2020 - 09:07 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Bitliste tr ve yolcu otobüsünün çarpmas sonucu ilk belirlemelere göre 2 kii yaamn yitirdi, 12 kii yaraland. Siirtin kurtalan ve anlurfadaki kazalarda bir kii öldü, 8 kii de yaraland.

TIR OTOBÜSLE çARPITI

Bitlis ve Siirtin Baykan ilçesi arasndaki kara yolunda sürücülerinin kimlii ve plakalar henüz örenilemeyen tr ve yolcu otobüsü çarpt. Kaza yerine çok sayda jandarma ve salk ekibi yönlendirildi. Kazada ilk belirlemelere göre 2 kii hayatan kaybetti, 12 kii de yaraland.

Yarallar, 112 Acil Salk ekiplerince Bitlis ve Baykandaki hastanelere kaldrld. Yolcu otobüsünde skan 1 kiiyi kurtarma çalmas ise sürüyor. Kaza nedeniyle Bitlis-Baykan kara yolu ulama kapatld.

KURTALANDA ÖLÜMLÜ KAZA

Siirtin Kurtulan ilçesine bal Böluktepe köyünde meydana geldi. ahadettin Toksoy yönetimindeki traktör, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu takla att. Kazada ayn aileden olan Safiye, Sinan, Bedirhan, Elif, ahadettin Toksoy yaraland. Haber verilmesiyle olay yerine 112 acil salk ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yarallara olay yerinden yaplan lk müdahalenin ardndan ambulansla Kurtulan Devlet Hastanesine kaldrld. Yarallardan Safiye Toksoy burada yaplan tüm müdahalelere ramen kurtarlamayarak hayatn kaybetti. Kazayla ilgili inceleme balatld.

ZNCRLEME TRAFK KAZASI

Abdulkadir Demirin kulland 63 PD 878 plakal otomobil, anlurfa-Gaziantep kara yolu 23. kilometresinde Hüseyin mret idaresindeki 34 HN 5231 plakal otomobille çarpt. çarpmann etkisiyle savrulan araçlardan biri, plakas örenilemeyen baka bir otomobile çarpt.

Kazada, sürücü Demir ile araçlarda bulunan Mahmut Akam, Fevzi Demir ve Kamile Klç yaraland. Yarallar 112 Acil Servis ekiplerince kentteki hastanelere kaldrld. Akamn durumunun ciddi olduu örenildi.

Ana Sayfaya Git