Kartal Anadolu Adalet Sarayı'nda cinayet anları

Kartal'daki Anadolu Adalet Sarayı'nda cinayet. Kartal'daki Adalet Sarayı'nda geçtiğimiz gün görülen cinayet davası sırasında kavga çıktı. aDLİYE'DE Cinayet ve kavga anları da kaydedildi.

Haberler 27.08.2017 - 19:37 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Kartaldaki Anadolu Adalet Saraynda cinayet. Kartaldaki Adalet Saraynda geçtiimiz gün görülen cinayet davas srasnda kavga çkt. Adalet Saraynda görülen dava da çkan kavga da ardndan adliye dna çkan taraflardan, çay bahçesinde oturanlarn üzerine lüks bir otomobilden ate açt. Açlan atete 2 kii yaraland. Adliyede çkan kavga da hastaneye kaldrlan 1 kii yaamn yitirdi. aDLYEDE Cinayet ve kavga anlar da kaydedildi.

Olaya kart belirlenen ve kendi teslim olan Fahri K. (36) ile Mhça A. (19), Yusuf E. (20) ve Hasan Ö. (21) emniyetteki ilemlerinin ardndan adliyeye sevk edildi. Olaya karan Fahri K.nin ise azmettirici olduu örenildi.

OTOMOBL DE CNAYET 2015E DAMGASINI VURMUTU

Sancaktepede 23 yandaki bir genç, ayn aileden 6 kii tarafndan otomobilinin içinde güpegündüz feci ekilde öldürüldü. Sopalarla saldrdklar genci silahla bandan vurarak öldüren üphelilerin saçt dehet an ise güvenlik kameras tarafndan kaydedildi. Olay, Kurban Bayramnn üçüncü günü Sancaktepe Osmangazi Mahallesindeki Gençosman Caddesi ile Polat Caddesinin kesitii bölgede bulunan bir market önünde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, 23 yandaki M.K. bir markette yapt alveriin ardndan otomobiline bindi. Bu srada aralarnda önceden husumet bulunduu örenilen C.A.S. (20) , S.S. (26), F.S. (28) Z.S. (50) T.S. (25) ve H.S (27), otomobilleriyle M.K.nn marketin önündeki aracnn önüne geldi. M.K. marketten çkp otomobiline bindii esnada üpheliler araçlarndan inerek ellerindeki sopalarla gence saldrd. Otomobilin içinde gence saldran üpheliler daha sonra silahla M.K.y kafasndan silahla vurarak öldürdü. Cinayeti ileyen ahslar olay yerinden geldikleri otomobille kaçarken yaanan olay bir marketin güvenlik kameras tarafndan saniye saniye görüntülendi.

Ana Sayfaya Git