Görüş Bildir

Kartal Anadolu Adalet Sarayı'nda cinayet anları

Kartal'daki Anadolu Adalet Sarayı'nda cinayet. Kartal'daki Adalet Sarayı'nda geçtiğimiz gün görülen cinayet davası sırasında kavga çıktı. aDLİYE'DE Cinayet ve kavga anları da kaydedildi.

Kartal Anadolu Adalet Sarayı'nda cinayet anları

Kartal'daki Anadolu Adalet Sarayı'nda cinayet. Kartal'daki Adalet Sarayı'nda geçtiğimiz gün görülen cinayet davası sırasında kavga çıktı. Adalet Sarayı'nda görülen dava da çıkan kavga da ardından adliye dışına çıkan taraflardan, çay bahçesinde oturanların üzerine lüks bir otomobilden ateş açtı. Açılan ateşte 2 kişi yaralandı. Adliye'de çıkan kavga da hastaneye kaldırılan 1 kişi yaşamını yitirdi. aDLİYE'DE Cinayet ve kavga anları da kaydedildi.

Olaya karıştığı belirlenen ve kendi teslim olan Fahri K. (36) ile Mıhça A. (19), Yusuf E. (20) ve Hasan Ö. (21) emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Olaya karışan Fahri K.'nin ise azmettirici olduğu öğrenildi.

OTOMOBİL DE CİNAYET 2015'E DAMGASINI VURMUŞTU

Sancaktepe'de 23 yaşındaki bir genç, aynı aileden 6 kişi tarafından otomobilinin içinde güpegündüz feci şekilde öldürüldü. Sopalarla saldırdıkları genci silahla başından vurarak öldüren şüphelilerin saçtığı dehşet anı ise güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Olay, Kurban Bayramı'nın üçüncü günü Sancaktepe Osmangazi Mahallesi'ndeki Gençosman Caddesi ile Polat Caddesi'nin kesiştiği bölgede bulunan bir market önünde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, 23 yaşındaki M.K. bir markette yaptığı alışverişin ardından otomobiline bindi. Bu sırada aralarında önceden husumet bulunduğu öğrenilen C.A.S. (20) , S.S. (26), F.S. (28) Z.S. (50) T.S. (25) ve H.S (27), otomobilleriyle M.K.'nın marketin önündeki aracının önüne geldi. M.K. marketten çıkıp otomobiline bindiği esnada şüpheliler araçlarından inerek ellerindeki sopalarla gence saldırdı. Otomobilin içinde gence saldıran şüpheliler daha sonra silahla M.K.'yı kafasından silahla vurarak öldürdü. Cinayeti işleyen şahıslar olay yerinden geldikleri otomobille kaçarken yaşanan olay bir marketin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Muhabir