Katliam yapmıştı

Ankara'da tartıştığı eşi Nefik (50) ile çocukları Selahaddin (32) ve Seher Öztürk'ü (26) tabanca ile vurarak öldüren Adem Öztürk (55) tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Haberler 09.11.2020 - 00:37 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Taksi duranda denekçi olarak çalan Adem Öztürk, cuma gecesi Keçiören ilçesi Karakaya Mahallesinde oturduklar evde olu Selahaddin Öztürk ile tartt. Adem Öztürk, tartma srasnda olu ile birlikte ei Nefik ve Seher Öztürke de tabanca ile ate ederek kaçt. Silah sesini duyan komularnn ihbar üzerine gelen salk ekibinin yapt kontrolde, anne ve 2 çocuunun öldüü belirlendi. Adem Öztürk, ksa süre sonra gelen polis ekipleri tarafndan tabanca ile birlikte yakalanarak gözaltna alnd. Ankara Adli Tp Kurumunda otopsi ilemleri tamamlanan anne ve çocuklar, dün Balum Mezarlnda yan yana topraa verildi.

TUTUKLANDI

Öte yandan ilk ifadesinde, cezaevinden çkan olu Selahaddin Öztürk ile uyuturucu kullanmas nedeniyle tarttklarn, olunun kendisini darbettiini, ei ve kznn da onu savunduklarn, bu yüzden üçünü de öldürdüünü söyledii belirtilen Adem Öztürk, emniyetteki ilemlerin ardndan adliyeye sevk edildi. Adem Öztürk, çkarld mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Ana Sayfaya Git