Kavgada ölen işçi toprağa verildi

Dinar'daki kavgada ölen inşaat işçisi Van'da toprağa verildi

Haberler 15.09.2020 - 10:07 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Afyonkarahisarn Dinar ilçesinde, devam eden inaatta çalan içiler ile inaata komu olan bir evde yaayan aile arasnda çkan kavgada hayatn kaybeden inaat içisi Özkan Tokay, Vann Erci ilçesinde topraa verildi.

Dinardaki otopsi ilemlerinin ardndan 21 yandaki Tokayn cenazesi, cenaze aracyla Ercie getirildi.

çelebiba Mahallesinde öle namaznn ardndan klnan cenaze namazna Vali ve Büyükehir Belediye Bakan Vekili Mehmet Emin Bilmez, Erci Kaymakam ve Belediye Bakan Vekili Nuri Mehmetbeyolu, AK Parti Van Milletvekili Abdulahat Arvas, baz siyasi parti temsilcileri, Tokayn yaknlar ile vatandalar katld.

Van Valisi ve Büyükehir Belediye Bakan Vekili Bilmez, yapt açklamada, Dinarda üzücü bir olayn yaandn belirterek, olayla ilgili soruturmann devam ettiini söyledi.

Klnan namazn ardndan Özkan Tokayn cenazesi çelebiba Merkez Mezarlnda defnedildi.

OLAY

Afyonkarahisar Valiliinden yaplan açklamada, olayn, ilk belirlemelere göre 13 Eylül 2020 günü saat 18.00 sralarnda Dinar ilçesinde devam etmekte olan bir inaatta çalan içiler ile inaata komu olan bir evde yaayan aile arasnda; gürültü ve oluan tozdan dolay gerçekleen tartmadan kaynaklandnn anlald belirtilmiti.

Açklamada ayrca, baz sosyal medya platformlar ile PKK terör örgütü yanda haber sitelerinde Afyonkarahisarda kürtlere yönelik saldr bal altnda yer alan iddialarn gerçei yanstmad vurgulanmt.

Ana Sayfaya Git