KAZALAR PEŞ PEŞE!

Diyarbakır üçgeninde peş peşe meydana gelen kazalarda, 3 kişi öldü, 28 kişi de yaralandı.

Haberler 22.07.2017 - 09:58 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Haftann son mesai gününde Diyarbakr üçgeninde meydana gelen trafik kazalarnda karayolu can pazarna dönerken, üç kii öldü, 28 kii de yaraland.

ÖZEL OTOMOBL TAKLA ATTI

Hüsamettin çelik yönetimindeki 21 SV 288 plakal otomobil, dün saat 08.00 sralarnda Mardin-Diyarbakr karayolunun 25inci kilometresinde, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu takla atarak arampole dütü.

Üç K ÖLDÜ, 1 K YARALI

Ters dönen otomobildeki Süleyman Kaya, ei Cemile ve annesi Rahime Kaya olay yerinde hayatn kaybetti, ar yaralanan sürücü Hüsamettin çelik ambulans ile Mardin Devlet Hastanesine kaldrlarak tedaviye alnd. Kazada hayatn kaybeden 3 kiinin cenazeleri otopsi yaplmak üzere ayn hastanenin morguna kaldrld. Jandarma ekiplerinin kaza yerinde yapt incelemenin ardndan büyük hasar gören otomobil, çekici yardmyla kaldrld.

YOLA çIKAN NEE çARPTI

Ali Odaba idaresindeki 06 ABP 171 plakal otomobil, anlurfa-Diyarbakr karayolunun 65. kilometresinde yola çkan inee çarpt. Bu srada arkadan gelen Mustafa çalkan yönetimindeki TRTC28 yabanc plakal otomobil de Odabann kulland otomobile çarparak durdu.

Kazada, sürücü Odaba ile otomobillerde bulunan Zeynep ule, Selime, ükran, Müberra ve Mehmet Taha çalkan ile Büra Yldz, Emine Odaba ve Elif Demir yaraland. Yarallar 112 Acil Servis ekiplerince Hilvan Devlet Hastanesine kaldrld. Kazaya neden olan inek ise telef oldu.

CENAZEYE GDERKEN KAZA

Mersinden Siirtin Pervari ilçesindeki cenazeye giden Kazm Acar (35) yönetimindeki 33 CTA 56 plakal minibüs, Kurtalan Batman karayolu Marip köyü yaknlarnda sürücüsü ve plakas örenilemeyen traktörün römorkuna çarpt.

Kazada, sürücü Acar, Agit Bal (44), Mehmet Akcan (49), Mehmet Aydnalp (24), Mehmet Sait Aydnalp (53), zettin Ayhan (56), Fatma Ayhan (62), Salih Baak (55), Zeki çelikten (52), Hamit Bahadr (35), Halime Ayçiçei (72) ve ismi örenilemeyen 3 kii yaraland. Yarallar ambulanslarla Kurtalan Devlet Hastanesi ile Batmandaki salk kurulularna kaldrld. Yarallardan 3ünün durumunun ar olduu örenildi.

YOLCU MNBÜSÜNE çARPTI

Elazda Mehmet Nuri Ouz (28) idaresindeki 76 AV 040 plakal kamyonet, Organize Sanayi Bölgesi kavanda Ramazan Polatn (40) kulland 12 EA 023 plakal yolcu minibüsüyle çarpt. Kazada minibüste bulunan Ahmet, Ferhat, rfan ve Serhat Ar ile Nazar Bariç yaraland. Yarallar, 112 Acil Servis ekiplerince kentteki hastanelere kaldrld.

Ana Sayfaya Git