KAZALAR PEŞ PEŞE!

Diyarbakır üçgeninde peş peşe meydana gelen kazalarda, 3 kişi öldü, 28 kişi de yaralandı.

KAZALAR PEŞ PEŞE!

Haftanın son mesai gününde Diyarbakır üçgeninde meydana gelen trafik kazalarında karayolu can pazarına dönerken, üç kişi öldü, 28 kişi de yaralandı.

ÖZEL OTOMOBİL TAKLA ATTI

Hüsamettin Çelik yönetimindeki 21 SV 288 plakalı otomobil, dün saat 08.00 sıralarında Mardin-Diyarbakır karayolunun 25'inci kilometresinde, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu takla atarak şarampole düştü.

ÜÇ KİŞİ ÖLDÜ, 1 KİŞİ YARALI

Ters dönen otomobildeki Süleyman Kaya, eşi Cemile ve annesi Rahime Kaya olay yerinde hayatını kaybetti, ağır yaralanan sürücü Hüsamettin Çelik ambulans ile Mardin Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedaviye alındı. Kazada hayatını kaybeden 3 kişinin cenazeleri otopsi yapılmak üzere aynı hastanenin morguna kaldırıldı. Jandarma ekiplerinin kaza yerinde yaptığı incelemenin ardından büyük hasar gören otomobil, çekici yardımıyla kaldırıldı.

YOLA ÇIKAN İNEĞE ÇARPTI

Ali Odabaşı idaresindeki 06 ABP 171 plakalı otomobil, Şanlıurfa-Diyarbakır karayolunun 65. kilometresinde yola çıkan ineğe çarptı. Bu sırada arkadan gelen Mustafa Çalışkan yönetimindeki "TRTC28" yabancı plakalı otomobil de Odabaşı'nın kullandığı otomobile çarparak durdu.

Kazada, sürücü Odabaşı ile otomobillerde bulunan Zeynep Şule, Selime, Şükran, Müberra ve Mehmet Taha Çalışkan ile Büşra Yıldız, Emine Odabaşı ve Elif Demir yaralandı. Yaralılar 112 Acil Servis ekiplerince Hilvan Devlet Hastanesine kaldırıldı. Kazaya neden olan inek ise telef oldu.

CENAZEYE GİDERKEN KAZA

Mersin'den Siirt'in Pervari ilçesindeki cenazeye giden Kazım Acar (35) yönetimindeki 33 CTA 56 plakalı minibüs, Kurtalan Batman karayolu Mağrip köyü yakınlarında sürücüsü ve plakası öğrenilemeyen traktörün römorkuna çarptı.

Kazada, sürücü Acar, Agit Bal (44), Mehmet Akcan (49), Mehmet Aydınalp (24), Mehmet Sait Aydınalp (53), İzettin Ayhan (56), Fatma Ayhan (62), Salih Başak (55), Zeki Çelikten (52), Hamit Bahadır (35), Halime Ayçiçeği (72) ve ismi öğrenilemeyen 3 kişi yaralandı. Yaralılar ambulanslarla Kurtalan Devlet Hastanesi ile Batman'daki sağlık kuruluşlarına kaldırıldı. Yaralılardan 3'ünün durumunun ağır olduğu öğrenildi.

YOLCU MİNİBÜSÜNE ÇARPTI

Elazığ'da Mehmet Nuri Oğuz (28) idaresindeki 76 AV 040 plakalı kamyonet, Organize Sanayi Bölgesi kavşağında Ramazan Polat'ın (40) kullandığı 12 EA 023 plakalı yolcu minibüsüyle çarpıştı. Kazada minibüste bulunan Ahmet, Ferhat, İrfan ve Serhat Arı ile Nazar Bariç yaralandı. Yaralılar, 112 Acil Servis ekiplerince kentteki hastanelere kaldırıldı.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler