Kiralık Aşk Defnesi Elçin Sangu'nun yeni durağı Kanal D!

Kiralık Aşk Defne'si olarak aramızda yer edinen ve zaman zaman rol arkadaşı Gupse Özay'ın sevgilisi Barış Arduç ile anılan kızıl güzel Elçin Sangu yeni dizisi ile yeni sezon aramızda yer edinmeye geliyor. Elçin Sangu'nun yeni dizisi tüm hayranlarınca merakla bekleniyor

Haberler 07.07.2017 - 00:31 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Kiralk Ak Defnesi olarak aramzda yer edinen ve zaman zaman rol arkada Gupse Özayn sevgilisi Bar Arduç ile anlan kzl güzel Elçin Sangu yeni dizisi ile yeni sezon aramzda yer edinmeye geliyor. Elçin Sangunun yeni dizisi tüm hayranlarnca merakla bekleniyor Kiralk Ak dizisi bitmesi akabinde her hangi bir proje ile karmza çkmayan Elçin Sangunun yeni dizisi ve dizi ile alkal detaylar haberimizde.

Elçin Sangu tarafndan hayranlarna verilen sevindirci haber de yeni sezon da Kanal D ekranlarnda yeni bir dizi de ba rol olarak rol alaca açkland. Proje ile alakal net bir açklama yaplmazken, sevenleri Elçin Sangudan gelcek sevindirici haberi bekliyor.

ELçN SANGU HAKKINDA

Elçin Sangu, 13 Austos 1985te stanbulda dodu. Ortaöretimini stanbulda tamamlayan Elçin Sangu, üniversiteyi. Mersin Üniversitesi Opera bölümünde okudu. Tekrar stanbula dönen Sangu 2006 ylnda Yeditepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesini burslu olarak kazand. Sangu daha sonra 2012de Ak Kaç Beden Giyer adl projede Nehir karakterine hayat verdi. Ayn yl bir kahve markasnn reklam yüzü de olan Sangu, Kvanç Tatltu ve Farah Zeynep Abdullah ile Kurt Seyit ve ura dizisinde canlandrd Güzide karakteriyle dikkat çekmiti. Sangu asl çkn Kiralk Ak dizisiyle yapmt.

VEFASIZLIK YARGISI DENLD

Menajer Baay Okayn, oyuncu Elçin Sanguyu vefaszlkla suçlayp 100 bin dolar tazminat istedii haksz fesih davas görüldü.stanbul Asliye Hukuk Mahkemesinde önceki gün görülen davann durumasna Elçin Sangunun tanklar dinlendi. Oyuncunun 6 yldr birlikte olduu erkek arkada Yunus Özdiken, Elçinin imzalad sözleme çok ard. Son zamanlarda Baay Hanm, Elçine Ben sana yetemiyorum, ayrlalm dedi. Para konusu çözülemedi ki mahkemeye gittiler ifadelerini kulland. Sangunun Kiralk aktaki partneri Kerem Frtna Baay Hanm fanlarla sorun yayordu. Fanlarla oyuncu ve menajerin sürtümeye girmemesi gerekiyor. Bu iliki bu ekilde bitti derken Tank Hande Ylmaz ise Patronumuz Kerem Bey, Elçin Hanma menajerin seni iyi yönetmiyor diye uyard. Bir daha bizim irketten Elçin Hanma proje gitmedi dedi. Emre Kural ise Baay Hanm, Elçinden ayrlmak için 100 bin liralk bir rakamdan bahsetti diye iddia etti.

Ana Sayfaya Git