Görüş Bildir

Kiralık Aşk Defnesi Elçin Sangu'nun yeni durağı Kanal D!

Kiralık Aşk Defne'si olarak aramızda yer edinen ve zaman zaman rol arkadaşı Gupse Özay'ın sevgilisi Barış Arduç ile anılan kızıl güzel Elçin Sangu yeni dizisi ile yeni sezon aramızda yer edinmeye geliyor. Elçin Sangu'nun yeni dizisi tüm hayranlarınca merakla bekleniyor

Kiralık Aşk Defnesi Elçin Sangu'nun yeni durağı Kanal D!

Kiralık Aşk Defne'si olarak aramızda yer edinen ve zaman zaman rol arkadaşı Gupse Özay'ın sevgilisi Barış Arduç ile anılan kızıl güzel Elçin Sangu yeni dizisi ile yeni sezon aramızda yer edinmeye geliyor. Elçin Sangu'nun yeni dizisi tüm hayranlarınca merakla bekleniyor Kiralık Aşk dizisi bitmesi akabinde her hangi bir proje ile karşımıza çıkmayan Elçin Sangu'nun yeni dizisi ve dizi ile alkalı detaylar haberimizde.

Elçin Sangu tarafından hayranlarına verilen sevindirci haber de yeni sezon da Kanal D ekranlarında yeni bir dizi de baş rol olarak rol alacağı açıklandı. Proje ile alakalı net bir açıklama yapılmazken, sevenleri Elçin Sangu'dan gelcek sevindirici haberi bekliyor.

ELÇİN SANGU HAKKINDA

Elçin Sangu, 13 Ağustos 1985’te İstanbul’da doğdu. Ortaöğretimini İstanbul’da tamamlayan Elçin Sangu, üniversiteyi. Mersin Üniversitesi Opera bölümünde okudu. Tekrar İstanbul’a dönen Sangu 2006 yılında Yeditepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’ni burslu olarak kazandı. Sangu daha sonra 2012’de ‘Aşk Kaç Beden Giyer’ adlı projede ‘Nehir’ karakterine hayat verdi. Aynı yıl bir kahve markasının reklam yüzü de olan Sangu, Kıvanç Tatlıtuğ ve Farah Zeynep Abdullah ile ‘Kurt Seyit ve Şura dizisinde canlandırdığı Güzide’ karakteriyle dikkat çekmişti. Sangu asıl çıkışını ‘Kiralık Aşk’ dizisiyle yapmıştı.

VEFASIZLIK YARGISI DENİLDİ

Menajer Başay Okay’ın, oyuncu Elçin Sangu’yu ‘vefasızlıkla’ suçlayıp 100 bin dolar tazminat istediği ‘haksız fesih’ davası görüldü.İstanbul Asliye Hukuk Mahkemesi’nde önceki gün görülen davanın duruşmasına Elçin Sangu’nun tanıkları dinlendi. Oyuncunun 6 yıldır birlikte olduğu erkek arkadaşı Yunus Özdiken, "Elçin’in imzaladığı sözleşme çok ağırdı. Son zamanlarda Başay Hanım, Elçin’e ‘Ben sana yetemiyorum, ayrılalım’ dedi. Para konusu çözülemedi ki mahkemeye gittiler" ifadelerini kullandı. Sangu’nun ‘Kiralık aşk’taki partneri Kerem Fırtına “Başay Hanım fanlarla sorun yaşıyordu. Fanlarla oyuncu ve menajerin sürtüşmeye girmemesi gerekiyor. Bu ilişki bu şekilde bitti" derken Tanık Hande Yılmaz ise "Patronumuz Kerem Bey, Elçin Hanım’a menajerin seni iyi yönetmiyor diye uyardı. Bir daha bizim şirketten Elçin Hanım’a proje gitmedi" dedi. Emre Kural ise "Başay Hanım, Elçin’den ayrılmak için 100 bin liralık bir rakamdan bahsetti” diye iddia etti.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Muhabir