Kitaplığa yerleştirilen FETO oyunları kitabı skandalı Çocuklar Duymasın büyük pot kırdı!

Kanal D ekrnlarında bu hafta ikinci bölümü yayınlana ve seneler sonra da aynı metrajda izlenme rekoruna ulaşan Çocuklar Duymasın son bölümünde FETO'ya ait olduğu belirlenen kitap için özür geldi.

Haberler 01.08.2017 - 01:17 Son Güncelleme : 01.08.2017 - 01:40

Kanal D ekrnlarnda bu hafta ikinci bölümü yaynlana ve seneler sonra da ayn metrajda izlenme rekoruna ulaan çocuklar Duymasn son bölümünde FETOya ait olduu belirlenen kitap için özür geldi. pazar akam yaynllandktan hemen sonra tüm dikkatleri üzerine toplayan çocuklar Duymasn 2. bölüm de dikkat çeken fet skandal için yapmclar gözlerinden kaçtn ve yaanan bu olay için özür dilediklerini açklad.

Doan Medya bünyesinde faaliyet gösteren Kanal Dde yaynlanan dizideki kitaplkta FETÖnün kirli faaliyetlerini dünyaya tantt Bar Köprüleri; Dünyaya açlan Türk Okullar isimli kitap izleyicilere gösterildi.

Sosyal medyada paylalan fotoraflarda dizide kullanlan bir kitaplkta Haluk ve Meltem karakterlerinin konutuu srada arkada bulunan kütüphane rafndaki detay dikkat çekti.

Rafta Bar Köprüleri adl kitabn yer ald göze çarpt. Bu kitabn terör örgütü FETÖnün dünya ülkelerindeki yaplanmalarnn en önemli basamann anlatld Bar Köprüleri adl kitap olduu yorumlar yapld.

Dizinin yapmcs Birol Güven sosyal medyada konuyla ilgili bir açklama yaynlayarak, Hepimizin dikkatinden kaçan bu talihsizlikten ötürü tüm ekibimiz adna, bata ehit aileleri olmak üzere herkesten özür dilerim dedi.

REKOR KIRMITI

Kanal Dnin sevilen dizisi çocuklar Duymasn 2.Bölümü ile ekrana geldi. Dizi yaynlanan ikinci bölümüyle zirveyi kimseye kaptrmad.

çocuklar Duymasnn yeni bölümü Totalde 3.69 reyting yüzde 14.96 izlenme pay ile, ABde 4.44 reyting yüzde 19.07 izlenme pay ile rakiplerini geride brakarak birinci oldu.

çocuklar Duymasn her Pazar akam saat 20.00de Kanal Dde!

çOCUKLAR DUYMASIN SON BÖLÜM

Eminenin nefes terapisti kardei Oksijen Hayriye, Haluk ve Meltemin evine gelince elenceli anlar yaanr. Hayriye bata Haluk ve Meltem olmak üzere herkese nefes terapisi yapar. Ta Frn Haluk balarda nefes terapisi yapmay reddetse de, Meltemin srarlarna dayanamaz. Halukun nefes terapisi yapmas birbirinden komik anlara sahne olur.

Öte yandan Halukun bir seminerde konuma yapmas gerekmektedir. Haluk konuma yapmak istemese de, irket ismini bildirmitir, afiler hazrlanmtr. Artk Haluk dönüü olmayan bir yola girmitir. Seminerden bir gün önce Halukun dilini ar sokar. Hiç konuamayan Haluku iyiletirmek için herkes seferber olur.

Meltem evde Japon bir i adamyla internet üzerinden konferans yapar. Konferans srasnda Kükrek Kadriye, Hüseyin ve ükrü de evde olunca ortalk karr.

Ana Sayfaya Git