Korona-virüs ne zaman bitecek?Yasaklar ne zaman kalkacak?

Koronavirüs ne zaman biteck sorusu havaların ısınması ile birlikte çok merak adiliyor. Rahat eski günlerimize dönmek için herkes merakla salgın hastalığın ne zaman biteceği konusunda araştırmalar yapmakta ve uzmanların açıklamalarını merakla beklemekte. Koronavirüsün sıcakların gelmesi ile birlikte hız kestiği aşikar ortada

Haberler 23.05.2020 - 07:55 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Koronavirüs ne zaman biteck sorusu havalarn snmas ile birlikte çok merak adiliyor. Rahat eski günlerimize dönmek için herkes merakla salgn hastaln ne zaman bitecei konusunda aratrmalar yapmakta ve uzmanlarn açklamalarn merakla beklemekte. Koronavirüsün scaklarn gelmesi ile birlikte hz kestii aikar ortada. Uzmanlarca yaplan açklamalarda bir süre daha sosyal mesafe ve maske kullanmna dikkat edildii takdirde 15 Hazirada bir rahatlama yaanacan belirtildi.

ÖLDÜRÜCÜ GÜCÜNÜ KAYBETT

Kartal Lütfi Krdar Hastanesi Bahekimi Recep Demirhan,KORONAVRÜS salgn ile alakal yapt açklamasnda virüsün scaklan balamas ile birlikte gücünü kaybettiini ve mutasyona urayamayacan açklad. Kartal Dr. Lütfi Krdar Eitim ve Aratrma Hastanesi, u ana kadar 43 bin vakaya müdahale etti. 35 bin testin yapld hastanede 4 bin 10 vakaya, Kovid-19 tehisi kondu. 3 bin 700 salk çalannn salgnla mücadelesini Yeni afaka anlatan Bahekim Prof. Dr. Recep Demirhan, çinde ilk vakalar çkmaya baladnda Salk Bakanl büyük bir titizlikle çalmaya balad. Bizlere bir yol haritas çizildi. Tüm hazrlklar buna göre tamamlamamz istendi. Gerek ekibimiz, gerek teknik altyapmzla ksa sürede salgna hazr hale geldik dedi.

Ana Sayfaya Git