Görüş Bildir

Korona-virüs ne zaman bitecek?Yasaklar ne zaman kalkacak?

Koronavirüs ne zaman biteck sorusu havaların ısınması ile birlikte çok merak adiliyor. Rahat eski günlerimize dönmek için herkes merakla salgın hastalığın ne zaman biteceği konusunda araştırmalar yapmakta ve uzmanların açıklamalarını merakla beklemekte. Koronavirüsün sıcakların gelmesi ile birlikte hız kestiği aşikar ortada

Korona-virüs ne zaman bitecek?Yasaklar ne zaman kalkacak?

Koronavirüs ne zaman biteck sorusu havaların ısınması ile birlikte çok merak adiliyor. Rahat eski günlerimize dönmek için herkes merakla salgın hastalığın ne zaman biteceği konusunda araştırmalar yapmakta ve uzmanların açıklamalarını merakla beklemekte. Koronavirüsün sıcakların gelmesi ile birlikte hız kestiği aşikar ortada. Uzmanlarca yapılan açıklamalarda bir süre daha sosyal mesafe ve maske kullanımına dikkat edildiği takdirde 15 Hazira'da bir rahatlama yaşanacağını belirtildi.

ÖLDÜRÜCÜ GÜCÜNÜ KAYBETTİ

Kartal Lütfi Kırdar Hastanesi Başhekimi Recep Demirhan,KORONAVİRÜS salgını ile alakalı yaptığı açıklamasında virüsün sıcaklaın başlaması ile birlikte gücünü kaybettiğini ve mutasyona uğrayamayacağını açıkladı. Kartal Dr. Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi, şu ana kadar 43 bin vakaya müdahale etti. 35 bin testin yapıldığı hastanede 4 bin 10 vakaya, Kovid-19 teşhisi kondu. 3 bin 700 sağlık çalışanının salgınla mücadelesini Yeni Şafak'a anlatan Başhekim Prof. Dr. Recep Demirhan, "Çin'de ilk vakalar çıkmaya başladığında Sağlık Bakanlığı büyük bir titizlikle çalışmaya başladı. Bizlere bir yol haritası çizildi. Tüm hazırlıkları buna göre tamamlamamız istendi. Gerek ekibimiz, gerek teknik altyapımızla kısa sürede salgına hazır hale geldik" dedi.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Muhabir