KPSS şartı yok, 166 personel alınacak

Kültür ve Turizm Bakanlığı ile Devlet Tiyatroları 166 sözleşmeli personel alımı yapacak. Resmi Gazetede yayımlanan ilana göre Kültür ve Turizm Bakanlığı personel alımını farklı şehirlerde olmak üzere yapılacak, KPSS şartsız gerçekleştirecek. Adaylar başvurularını ise internet üzerinden yapabilecek.

Haberler 06.02.2021 - 11:05 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Devlet Tiyatrolar merkez ve tara tekilatnda görev yapacak personel alm yapacan duyurdu. Devlet Tiyatrolar Genel Müdürlüü de 81i sanatç olmak üzere 119 personel alyor. Snavlar, adaylar internet üzerinden interaktif ortamda bavurularn yapmalarnn ardndan Genel Müdürlüün sitesinden ilan edilecek.

160 PERSONEL ALACAK

Devlet Tiyatrolar Genel Müdürlüünden yaplan açklamada Merkez ve tara tekilat stanbul, zmir, Adana, Antalya, Diyarbakr, Erzurum, Konya, Sivas, Trabzon ve Van Tiyatro Müdürlüklerinde görev yapmak üzere, 657 sayl Devlet Memurlar Kanununun ilgili maddeleri gereince ilanda belirtilen bran ve sayda sözlemeli sanatç (Aktör/Aktrist), Dekoratör (Sahne Tasarmcs), Kostüm Kreatörü, Sahne Üstü ve Sahne Gerisi Hizmetlerde görev yapacak sözlemeli personel alm yaplacak denildi.

Ana Sayfaya Git