Görüş Bildir

KPSS şartı yok, 166 personel alınacak

Kültür ve Turizm Bakanlığı ile Devlet Tiyatroları 166 sözleşmeli personel alımı yapacak. Resmi Gazetede yayımlanan ilana göre Kültür ve Turizm Bakanlığı personel alımını farklı şehirlerde olmak üzere yapılacak, KPSS şartsız gerçekleştirecek. Adaylar başvurularını ise internet üzerinden yapabilecek.

KPSS şartı yok, 166 personel alınacak

Devlet Tiyatroları merkez ve taşra teşkilatında görev yapacak personel alımı yapacağını duyurdu. Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü de 81'i sanatçı olmak üzere 119 personel alıyor. Sınavlar, adaylar internet üzerinden interaktif ortamda başvurularını yapmalarının ardından Genel Müdürlüğün sitesinden ilan edilecek.

160 PERSONEL ALACAK

Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada "Merkez ve taşra teşkilatı İstanbul, İzmir, Adana, Antalya,  Diyarbakır,   Erzurum,  Konya,  Sivas,  Trabzon  ve  Van  Tiyatro  Müdürlüklerinde  görev yapmak üzere,  657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun ilgili maddeleri gereğince ilanda belirtilen branş ve sayıda sözleşmeli sanatçı (Aktör/Aktrist), Dekoratör (Sahne Tasarımcısı), Kostüm Kreatörü, Sahne Üstü ve Sahne Gerisi Hizmetlerde görev yapacak sözleşmeli personel alımı yapılacak" denildi.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi