Kum yüklü kamyon çarptığı aracın otobüsün üzerine devrildi! 3 ölü

Kum yüklü kamyon ile otomobilin feci kazasında 3 kişi hayatını kaybetti 3 kişi yaralandı. Artvin'de kum yüklü kamyon, çarptığı otomobilin üzerine devrildi. Araç içinde bulunan 3 kişi hayatını kaybederken, 3 kişi de yaralandı.

Haberler 25.07.2017 - 20:55 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Kum yüklü kamyon ile otomobilin feci kazasnda 3 kii hayatn kaybetti 3 kii yaraland. Artvinde kum yüklü kamyon, çarpt otomobilin üzerine devrildi. Araç içinde bulunan 3 kii hayatn kaybederken, 3 kii de yaraland.

Artvinin Cankurtaran mevkisinde kontrolden çkan kum yüklü kamyon, çarpt otomobilin üzerine devrildi. Kazada otomobilde bulunan sürücü 51 yandaki Abdullah Baar ile ei 48 yandaki Ei Elmas Baar ve 39 yandaki Seher çakr öldü, 3 kii yaraland. Kaza bugün saat 11.00 sralarnda Hopa- Borçka karayolu Cankurtaran da mevkisinde meydana geldi. Artvinden Rize yönüne giden Ahmet Kaplan yönetimindeki 08 K 3028 plakal kamyon, bilinmeyen nedenle kontrolden çkarak kar yönden gelen Abdullah Baar yönetimindeki 08 EE 046 plakal otomobil ile çarpt.

çarpmann etkisiyle kum yüklü kamyon bir süre sürükledii otomobilin üzerine devrilerek durabildi. Yoldan geçen dier sürücülerin haber vermesi üzerine çok sayda salk, itfaiye ve AFAD ekipleri bölgeye sevk edildi.

Kazada hurdaya dönen otomobilde bulunan sürücü Abdullah Baar ile ei Elmas Baar ve Seher çakr hayatn kaybetti. tfaiye ve AFAD ekiplerinin uzun ura sonucu otomobilden yaral olarak çkarlan Osman Baar, Yüksel çakr ile kamyondan çkarlan sürücü Ahmet Kaplan ilk müdahalenin ardndan hastaneye kaldrlarak tedavi altna alnd. Kazadan nedeniyle yaklak 2 saat trafie kapal olan yol, daha sonra açld. Kazayla ilgili soruturma sürüyor.
Ana Sayfaya Git