Kurşun yağmuruna tutuldu

Şanlıurfa Eyyübiye'de üvey amca çocuklarının mera alanlarını işgal ettiği iddiasıyla şikayetçi olan Celal Günbegi, keşiften sonra silahlı saldırıya uğradı.

Haberler 16.10.2020 - 00:18 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Olay, Eyyübiyenin krsal Hac Ali Mahallesinde yaand. ddiaya göre, Günbeginin akrabalar, mahallede yaklak 500 dönümlük mera alann igal etti. Mahalle sakinleri, igal nedeniyle hayvanclk yapamaz hale gelince Günbegi, kaymakamla ikayette bulundu. ikayetin ardndan geçtiimiz Haziran aynda jandarma nezaretinde mahallede keif gerçekletirildi.

KEF EKBNE ATE AçILDI

Celal Günbeginin çocuklar, yaklak 3 ay önce gerçekleen keif srasnda kefe giden ekibe ate açldn iddia etti. Olayda babalar ve bir jandarmann yaralandn belirten Günbeginin çocuklar, olayla ilgili gözaltna alnan 4 kiiden 3ünün serbest brakldn söyledi. Günbeginin çocuklar, Jandarmay darp ettiler ve kurunladlar ama serbest kaldlar. Serbest braklmalar daha çok cesaret verdi ve köydeki mera alanlarn igal etmeye devam ettiler. Ben jandarmay kurunlarsam, vatanda kurunlarsam 45 gün sonra serbest kalrm dediler ve daha önce 500 dönüm alan igal ediyorlarsa bu defa igal edilen alan bin dönüme çkt dedi.

KNC KEFTEN SONRA KURUN YAMURUNA TUTULDU

Babamz hakszl kabul etmeyen bir insan olduu için bununla mücadele ediyor diyen Günbeginin çocuklar öyle konutu: gal devam edince ve igal edilen alann miktar artnca babam yeniden ikayetçi oldu ve kaymakamlk keif karar ald. Köyde yaplan keiften sonra bu olay gerçekleti. Babam arabasn karakolun önüne brakmt ve keif dönüü karakola urad. Babam arabasna bindikten sonra yolu kesiliyor ve kurun yamuruna tutuyorlar, bçaklyorlar. Bçaklama ve kurunlama söz konusu.

Aracnn önü kimlii belirsiz kiilerce kesildikten sonra kurun yamuruna tutulan Celal Günbegi, Gaziantepe sevk edildi. Burada ameliyata alnan Günbeginin youn bakmdaki tedavisi sürüyor. çocuklar,Babamzn hayati tehlikesi var, hayati tehlikeyi atlatsa bile ayann kopma ihtimali çok yüksek çünkü çok kan kayb var diye konutu. Olayla ilgili balatlan soruturmann hangi aamada olduu ise bilinmiyor.

Ana Sayfaya Git