Markafoni.com'un yeni sahibi Cafer Mahiroğlu

İnternet alışverişi deyince akla gelen ilk isimlerden bayanların treNd noktası ve türlü türlü indirimlerin hergün dahil olduğu Markafoni.com, geçtiğimiz aylarda kapanacağı iddia edilmişti. MArkafoni kapanacak mı sorusu severek takip edenlerce de merak edilmişti.

Haberler 09.07.2017 - 17:23 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

nternet alverii deyince akla gelen ilk isimlerden bayanlarn tred noktas ve türlü türlü indirimlerin hergün dahil olduu Markafoni.com, geçtiimiz aylarda kapanaca iddia edilmiti. Mrkafoi kapanacak m sorusu severek takip edenlerce de merak edilmiti. Yeni markalar ndahil olmamas hakknda çkan iddialar dorularken, u sralar Markafoni kapanacak m sorusunun yerine kime satld sorusu gündemde. Markafoni kime satld sorusunun cevab u sralar Cafer Mahiroluna satld iddialaryla bütünleirken, ite son detaylar haberimizde.

Türkiyenin en önemli e-ticaret sitelerinden biri iken 1 Haziranda kapanma karar alan Markafoniyi ngilterede yaayan Türk iadam Cafer Mahirolu satn ald. Halen ngilterede Select Gruopun sahibi olan ve 7 bin kiiye istihdam salayan Mahirolu, Markafoninin sahibi Güney Afrika merkezli Naspers Grubu ile anlama salad.

ngilteredeki Türk moda devi Select, ksa bir süre önce faaliyetlerini durduran Markafoniyi satn almak için dünyann en önemli e-ticaret irketlerinden Güney Afrika merkezli Naspers Grubu ile el skt. Markafoninin ksa süre içerisinde tekrar faaliyete geçmesi bekleniyor.

Konuyla ilgili ayrntl bilgi ise Select Yönetim Kurulu Bakan Cafer Mahirolu tarafndan yarn düzenlenecek basn toplantsnda paylalacak.

ngiltere merkezli Selectfashion.co.ukun sahibi olarak tannan Cafer Mahirolu, ngilterenin en zengin 100 i adam arasnda gösteriliyor ve batk markalara duyduu ilgiyle ünlü.

KAMU SPOTU LE DUYURMULARDI

Sitenin ilk mesaj blogunda yaymland ve iletmenin sürdürülebilirliini salayacak oranda krllk salanamad belirtilirken, bu tür bir i modeli için zorlu olan ekonomik ortamn sebep olduuna yer verildi.

Dün akam irketin yatrmcs Naspers tarafndan aktarlan bilgi, bugün kamuoyuna duyuruldu.

30 HAZRAN SON TARH!

Sitenin ana sayfadasndaki mesajda ise kapanma tarihi olarak 30 Haziran verildi. Bu tarihe kadar olan sevkiyatlar devam edecek ve standart ileyi devam edecek.

Bir süredir üreticilerle sorunlar yaad bilinen ve satlaca yönünde dedikodular yaplan irket, kamuoyunu aadaki mesajla bilgilendirdi ve sorular için web sitesine ve çar merkezine yönlendirdi.

Ana Sayfaya Git