Meğer Karayılan'ın sağ koluymuş

Bitlis Tatvan ilçesinde MArt ayında düzenlnene operasyon ile alakalı detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor. Terör örgütünün kıdemlilerinden kadın sorumlusu olduğu öğrenilen 'Jinda Özgür' kod adlı Nuran Ekinci'nin, çözüm süreci sırasında Murat Karayılan ile bir arada olduğu görüntüleri medyaya sızdırıldı.

Haberler 30.05.2017 - 01:32 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Bitlis Tatvan ilçesinde MArt aynda düzenlnene operasyon ile alakal detaylar ortaya çkmaya devam ediyor. Terör örgütünün kdemlilerinden kadn sorumlusu olduu örenilen Jinda Özgür kod adl Nuran Ekincinin, çözüm süreci srasnda Murat Karaylan ile bir arada olduu görüntüleri medyaya szdrld.

Güvenlik güçlerinin Bitlis ile Tatvan ilçeleri arasnda 21 Martta gerçekletirdii operasyonda etkisiz hale getirilen 11 PKKl terörist arasnda bulunan PKKnn kadn sorumlularndan Jinda Özgür kod adl Nuran Ekincinin 24 yldr dada olduu ortaya çkt. Daha önce Türkiyenin bir çok bölgesinde terör örgütü adna eylemlere katlan Ekincinin, çözüm sürecinde 25 Nisan 2013 tarihinde Kandilde PKK yöneticilerinden Murat Karaylann düzenledii basn toplants srasnda da orada bulunduu ortaya çkt. Fotoralarda, Karaylann Kandil danda düzenledii ve yüzün üzerinde ulusal ve uluslararas gazetecinin katld basn toplantsndan önce, Nuran Ekincinin toplantnn yapld alana geldii ve güvenlii salad görüldü.

Ana Sayfaya Git