Görüş Bildir

Meğer Karayılan'ın sağ koluymuş

Bitlis Tatvan ilçesinde MArt ayında düzenlnene operasyon ile alakalı detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor. Terör örgütünün kıdemlilerinden kadın sorumlusu olduğu öğrenilen 'Jinda Özgür' kod adlı Nuran Ekinci'nin, çözüm süreci sırasında Murat Karayılan ile bir arada olduğu görüntüleri medyaya sızdırıldı.

Meğer Karayılan'ın sağ koluymuş

Bitlis Tatvan ilçesinde MArt ayında düzenlnene operasyon ile alakalı detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor. Terör örgütünün kıdemlilerinden kadın sorumlusu olduğu öğrenilen  'Jinda Özgür' kod adlı Nuran Ekinci'nin, çözüm süreci sırasında Murat Karayılan ile bir arada olduğu görüntüleri medyaya sızdırıldı.

Güvenlik güçlerinin Bitlis ile Tatvan ilçeleri arasında 21 Mart'ta gerçekleştirdiği operasyonda etkisiz hale getirilen 11 PKK'lı terörist arasında bulunan PKK'nın kadın sorumlularından 'Jinda Özgür' kod adlı Nuran Ekinci'nin 24 yıldır dağda olduğu ortaya çıktı. Daha önce Türkiye'nin bir çok bölgesinde terör örgütü adına eylemlere katılan Ekinci'nin, çözüm sürecinde 25 Nisan 2013 tarihinde Kandil'de PKK yöneticilerinden Murat Karayılan'ın düzenlediği basın toplantısı sırasında da orada bulunduğu ortaya çıktı. Fotoğralarda, Karayılan'ın Kandil dağında düzenlediği ve yüzün üzerinde ulusal ve uluslararası gazetecinin katıldığı basın toplantısından önce, Nuran Ekinci'nin toplantının yapıldığı alana geldiği ve güvenliği sağladığı görüldü.

Kaynak: DHA

Etiketler:

Editor Hakkında

Muhabir