Mehmet Ali Erbil’in güzel kızı Yasemin Erbil aşkından fena tutuştu!

Mehmet Ali Erbil’in 20 yaşındaki Yasmin Erbil, gönlünü TV8’in fenomen programı ‘O Ses Türkiye’ yarışmasıyla tanınan Ertunç’a kaptırdı.

Haberler 07.04.2016 - 13:28 Son Güncelleme : 07.04.2016 - 13:28

Takvim in haberine göre Mehmet Ali Erbilin küçük kızı Yasmin, gönlünü genç bir şarkıcıya kaptırdı. 20 yaşındaki Yasmin, bir süre önce O Ses Türkiye yarışmasıyla yıldızı parlayan Ertunçla arkadaşları aracılığıyla tanıştı. Hem sesi hem de yakışıklılığıyla yarışmanın en dikkat çeken isimlerinden biri olan Ertunç ile Yasminin arkadaşlığı, bir süre sonra aşka dönüştü.

Babasının uyarısıyla özel hayatını gözden uzak yaşayan Yasmin Erbil ile Ertunçun yanlarına arkadaşlarını da alarak basının olmadığı yerlere gittiği öğrenildi. Son günlerde instagramdaki reklam paylaşımlarıyla para kazanan ve birçok özel davette de boy göstererek adından söz ettiren Yasmin, dün de sevgilisinin reklamını yine sosyal medyadan yaptı. Birbirlerini tanıma aşamasında oldukları için Ertunçu ailesiyle tanıştırmayan Yasmin Erbile babası Mehmet Ali Erbil ve annesi Nergis Kumbasardan onay gelip gelmeyeceği merak konusu.

Sosyal paylaşım sitesi instagramda yaklaşık 45 bin takipçisi olan Yasmin Erbil, Ertunçun yeni klibini paylaşıp altına Ben bayıldım, bu yazın şarkısı belli diye yazdı.

Katıldığı yarışmada Hadise hariç tüm jüri üyelerini döndürmeyi başaran Ertunç, birinci olamadı ancak kendisine müzik ve oyunculuk sektöründe yer buldu. Birçok marka için de modellik yapan Ertunç, ilk single çalışması Adam Olamazsını da DMC etiketiyle geçtiğimiz gün piyasaya sürdü.

Ana Sayfaya Git