Görüş Bildir

Mehmet Ali Erbil’in güzel kızı Yasemin Erbil aşkından fena tutuştu!

Mehmet Ali Erbil’in 20 yaşındaki Yasmin Erbil, gönlünü TV8’in fenomen programı ‘O Ses Türkiye’ yarışmasıyla tanınan Ertunç’a kaptırdı.

Mehmet Ali Erbil’in güzel kızı Yasemin Erbil aşkından fena tutuştu!

Takvim' in haberine göre Mehmet Ali Erbil'in küçük kızı Yasmin, gönlünü genç bir şarkıcıya kaptırdı. 20 yaşındaki Yasmin, bir süre önce 'O Ses Türkiye' yarışmasıyla yıldızı parlayan Ertunç'la arkadaşları aracılığıyla tanıştı. Hem sesi hem de yakışıklılığıyla yarışmanın en dikkat çeken isimlerinden biri olan Ertunç ile Yasmin'in arkadaşlığı, bir süre sonra aşka dönüştü.

Babasının uyarısıyla özel hayatını gözden uzak yaşayan Yasmin Erbil ile Ertunç'un yanlarına arkadaşlarını da alarak basının olmadığı yerlere gittiği öğrenildi. Son günlerde instagram'daki reklam paylaşımlarıyla para kazanan ve birçok özel davette de boy göstererek adından söz ettiren Yasmin, dün de sevgilisinin reklamını yine sosyal medyadan yaptı. Birbirlerini tanıma aşamasında oldukları için Ertunç'u ailesiyle tanıştırmayan Yasmin Erbil'e babası Mehmet Ali Erbil ve annesi Nergis Kumbasar'dan onay gelip gelmeyeceği merak konusu.

Sosyal paylaşım sitesi instagram'da yaklaşık 45 bin takipçisi olan Yasmin Erbil, Ertunç'un yeni klibini paylaşıp altına "Ben bayıldım, bu yazın şarkısı belli" diye yazdı.

 Katıldığı yarışmada Hadise hariç tüm jüri üyelerini döndürmeyi başaran Ertunç, birinci olamadı ancak kendisine müzik ve oyunculuk sektöründe yer buldu. Birçok marka için de modellik yapan Ertunç, ilk single çalışması 'Adam Olamazsın'ı da DMC etiketiyle geçtiğimiz gün piyasaya sürdü.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi