Mehmet Işıkoğlu'nun cinayet zanlıları yakalandı

Adana’da ailesi tarafından kayıp olarak aranırken cesedi Karataş İlçesi'nde kuma gömülü olarak bulunan 28 yaşındaki Mehmet Işıkoğlu'nun katil zanlıları olduğu iddia edilen 26 yaşındaki Mehmet Seyran Alp ve 27 yaşındaki Serhat Sukgen, polis tarafından yakalandı.

Haberler 25.03.2016 - 00:14 Son Güncelleme : 25.03.2016 - 00:14

Merkez Seyhan İlçesi Gürselpaşa Mahallesinde oturan evli ve 1 çocuk babası Mehmet Işıkoğlu, 21 Ocak günü bir arkadaşıyla telefonla görüştükten sonra, birikmiş 7 bin 700 lira parasını alıp evden çıktı. Gece eşini arayıp yolda olduğunu söyleyen Işıkoğlundan bir daha haber alınamadı.

25 Şubat günü Karataş İlçesinde kuma gömülü +4 bıçak darbesiyle öldürülmüş bir erkek cesedi bulundu. Cesedin Işıkoğluna ait olabileceğinden şüphelenen polis ve jandarma, DNA incelemesi istedi. Yapılan DNA testinde cesedin Işıkoğluna ait olduğu belirlendi. Olayın aydınlatılması için Adana Emniyet Müdürlüğünde oluşturulan özel ekip, yaptığı soruşturma sonucu cinayet zanlısı olduklarından şüphelenilen Mehmet Seyran Alp ve Serhat Sukgeni, merkez Seyhan İlçesindeki evlerine yaptığı baskınla yakaladı. Sağlık kontrolünden geçirilmek üzere Adana Adli Tıp Birimine getirilen şüphelilerden Sukgen, cinayeti Alpin işlediğini ve kendisini tehdit ettiği için cesedi beraber gömdüklerini iddia etti.

OLAYDA İSMİM GEçMİŞ

Sağlık kontrolü çıkışında gazetecilere suçunun olmadığı söyleyen Mehmet Seyran Alp, Suçsuz günahsız yere bizi aldılar. Kimin gömdüğünü bilmiyorum. Kim yaptıysa bulunup alınacak zaten. Bu hükümet bulur. Benim olayda ismim geçmiş. Başka da hiçbir şey yok dedi.

BERABER GÖMDÜK

Serhat Sukgen ise, cinayeti Mehmet Seyran Alpin işlediğini iddia ederek, Beni ve ailemi öldürmekle tehdit etti. Korktuğum için tehdit etti. Beraber gömdük. Ben öldürmedim, suçsuzum. Pişmanım diye konuştu. Şüpheliler, sağlık kontrolunun ardından sorgulanmak üzere Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır