Merve Boluğur Posta'ya iyi bir posta çekti! Aldatmacaya Murat Dalkılıç'ta cevap verdi

Ünlüler aleminde evlenen çiftlere zaman zaman ayrıldılar ya da aldattılar benzetmesinin yapılması karşımıza çıkmakta iken Merve Boluğur Murat Dalkılıç çifti için de zaman zaman bu tarz iddialar ortaya çıkıyor. Murat Dalkılıç Merve Boluğur çiftini ayıramayanlarIN İDDİALARI

Haberler 16.07.2017 - 22:52 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Ünlüler aleminde evlenen çiftlere zaman zaman ayrldlar ya da aldattlar benzetmesinin yaplmas karmza çkmakta iken Merve Boluur Murat Dalklç çifti için de zaman zaman bu tarz iddialar ortaya çkyor. Murat Dalklç Merve Boluur çiftini ayramayanlar imdi de ortaya aldatyor iddialarn atm ki, magazin gündemi u sralar çalkalanyor. 11 Temmuz gecesinden itibaren ortaya atlan iddialarda Yunanistan Adasnda Merve Boluur ile Serdar Bilgilinin bir yatta baaa görüntülendii söylendi. E Murat Dalklç ise sessizzliini aradan geçen 5 gün akabinde bozdu. Posta Gazetesinde ortaya atlan iddialara çift sessiz kalamad ve u sralar herkes Merve Boluurun Posta Gazetesindeki haberini merak ediyor.

Haber üzerine Instagram hesabndan bir açklama yapan Dalklç, yalanlad haberi erefsizlik olarak niteledi. Ünlü arkc, Kamuoyu ve Posta gazetesine eklinde not dütüü açklamada, yargya bavuracaklarn duyurdu.

Merve Boluur da, Instagram hesabndan einin açklamasn paylaarak, unlar yazd:

Posta gazetesine!!! Bir birey ve evli bir kadn olarak, tad soyisminin deerini bilerek yaayan biriyim. Külliyen yalan bu haber ise senelerdir oluturmaya çaltm saygn ve dürüst mesleki kimliime yaplan çok büyük bir hakszlk Yalan haberle ilgili hukuksal ilem balatlacaktr!

TE POSTA GAZETESNDEK O YAZI

PAZAR POSTASI

Oyuncu Merve Boluur ile ei popçu Murat Dalklçn yuvalarnn üzerinde kara bulutlar gezdii konuuluyor. Dedikodulara baklrsa; Murat Dalklç evi terk edip otele yerlemi. Merve Boluur da tatile çkm. Nitekim 11 Temmuz gecesi Yunanistann Simi adasnda iadam Serdar Bilgili ile lüks yat Extremede görüldü. çapknlklaryla ünlü Bilgilinin ad son olarak oyuncu Deniz çakr ve moda tasarmcs Asl Parlak ile anld.

Ana Sayfaya Git