Meryem Dizisi ne zaman başlayacak! Kanal D yeni dizisi detayları

Meryem dizisi ne zaman başlayacak? sorusu Meryem dizisi tanıtım fragmanı yayınlandıktan sonra çok merak edilmeye başladı. Furkan Andıç ve Ayça Ayşin Turan'ın başrollerinde oynadığı Meryem dizisi başlayacağı tarih belli oldu mu?

Haberler 08.07.2017 - 15:15 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Meryem dizisi ne zaman balayacak? sorusu Meryem dizisi tantm fragman yaynlandktan sonra çok merak edilmeye balad. Furkan Andç ve Ayça Ayin Turann barollerinde oynad Meryem dizisi balayaca tarih belli oldu mu?

Ak olduu kadn kaybettikten sonra intikam hrsyla yanan Sava ve suçlu gördüü Meryemin öyküsünü anlatacak olan dizi için geri saym balad.

Kanal D ekranlarnn yeni dizilerinden Meryem ilk tantm fragmanyla merak uyandrd. Bir gece yars yaanan araba kazas, herkesin hayatn etkileyecek. ntikam duygusu, hiç olmad kadar ar basacak. Ak olduu kadn kaybettikten sonra intikam hrsyla yanan Sava, suçlu gördüü Meryeme hayat zindan etmek için harekete geçecek. Furkan Andç, sevdii kadnn intikamn almaya çalan Savaa, yakkl oyuncuya barolde elik edecek olan Ayça Ayin ise diziye adn veren Meryem karakterine hayat verecek. Meryem dizisi güçlü hikayesi ve zengin oyuncu kadrosuyla Meryem yaknda Kanal Dde!

Ana Sayfaya Git