Meteoroloji Genel Müdürlüğü taşkınlara karşı son dakika uyarı yayımladı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü son dakika 12 il için yağış ve sel uyarısında bulundu. Ani sel su baskını ve yıldırım çarpması gibi ihtimaller için Meteoroloji Genel Müdürlüğü uyarı da bulundu. Muhtemel risklere karşı uyarıda bulunularak, şöyle denildi:

Haberler 05.08.2017 - 16:58 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Meteoroloji Genel Müdürlüü son dakika 12 il için ya ve sel uyarsnda bulundu. Ani sel su baskn ve yldrm çarpmas gibi ihtimaller için Meteoroloji Genel Müdürlüü uyar da bulundu. Muhtemel risklere kar uyarda bulunularak, öyle denildi:

ANKARA

Bugün öle saatlerinden sonra Ankara il genelinde kuvvetli gök gürültülü saanak yalar beklendiinden meydana gelebilecek ani sel, su baskn, yldrm dümesi, ya annda kuvvetli rüzgar, yerel dolu ya ve trafikte aksamalar gibi olumsuzluklara kar dikkatli ve tedbirli olunmas gerekmektedir.

KONYA

Bugün Konyann güney ve bat çevrelerinde görülecek saanak ve gök gürültülü saanak yalarn öle saatlerinden sonra (15:00-22:00 TS) yer yer kuvvetli olmas beklendiinden meydana gelebilecek ani sel, su baskn, yldrm dümesi, ya annda kuvvetli rüzgar, yerel dolu ya ve trafikte aksamalar gibi olumsuzluklara kar dikkatli ve tedbirli olunmas gerekmektedir.

çANKIRI

Bugün çankr çevrelerinde görülecek saanak ve gök gürültülü saanak yalarn öle saatlerinden sonra (16:00-22:00 TS) yer yer kuvvetli olmas beklendiinden meydana gelebilecek ani sel, su baskn, yldrm dümesi, ya annda kuvvetli rüzgar, yerel dolu ya ve trafikte aksamalar gibi olumsuzluklara kar dikkatli ve tedbirli olunmas gerekmektedir.

KASTAMONU

Bugün Kastamonuda görülecek saanak ve gök gürültülü saanak yalarn öle saatlerinden sonra (16:00-22:00 TS) yer yer kuvvetli olmas beklendiinden meydana gelebilecek ani sel, su baskn, yldrm dümesi, ya annda kuvvetli rüzgar, yerel dolu ya ve trafikte aksamalar gibi olumsuzluklara kar dikkatli ve tedbirli olunmas gerekmektedir.

KARABÜK

Bugün Karabükte görülecek saanak ve gök gürültülü saanak yalarn öle saatlerinden sonra (16:00-22:00 TS) yer yer kuvvetli olmas beklendiinden meydana gelebilecek ani sel, su baskn, yldrm dümesi, ya annda kuvvetli rüzgar, yerel dolu ya ve trafikte aksamalar gibi olumsuzluklara kar dikkatli ve tedbirli olunmas gerekmektedir.

MULA

Bugün Mula çevrelerinde görülecek saanak ve gök gürültülü saanak yalarn öle saatlerinden sonra (15:00-22:00 TS) kuvvetli (21-50 Kg/m2) olmas beklendiinden meydana gelebilecek ani sel, su baskn, yldrm dümesi, ya annda kuvvetli rüzgar, yerel dolu ya ve trafikte aksamalar gibi olumsuzluklara kar dikkatli ve tedbirli olunmas gerekmektedir.

KIRIKKALE

Bugün Krkkale çevrelerinde görülecek saanak ve gök gürültülü saanak yalarn öle saatlerinden sonra (14:00-21:00) yer yer kuvvetli (21-50 Kg/m2) olmas beklendiinden meydana gelebilecek ani sel, su baskn, yldrm dümesi, ya annda kuvvetli rüzgar, yerel dolu ya ve trafikte aksamalar gibi olumsuzluklara kar dikkatli ve tedbirli olunmas gerekmektedir.

KÜTAHYA

Bugün Kütahyada görülecek saanak ve gök gürültülü saanak yalarn öle saatlerinden sonra (14:00-21:00) il genelinde kuvvetli (21-50 Kg/m2) olmas beklendiinden meydana gelebilecek ani sel, su baskn, yldrm dümesi, ya annda kuvvetli rüzgar, yerel dolu ya ve trafikte aksamalar gibi olumsuzluklara kar dikkatli ve tedbirli olunmas gerekmektedir.

ESKEHR

Bugün öle saatlerinden sonra Eskiehir il genelinde kuvvetli gök gürültülü saanak yalar beklendiinden meydana gelebilecek ani sel, su baskn, yldrm dümesi, ya annda kuvvetli rüzgar, yerel dolu ya ve trafikte aksamalar gibi olumsuzluklara kar dikkatli ve tedbirli olunmas gerekmektedir.

AFYONKARAHSAR

Bugün Afyonkarahisar çevrelerinde görülecek saanak ve gök gürültülü saanak yalarn öle saatlerinden sonra (14:00-22:00 TS) yer yer kuvvetli olmas beklendiinden meydana gelebilecek ani sel, su baskn, yldrm dümesi, ya annda kuvvetli rüzgar, yerel dolu ya ve trafikte aksamalar gibi olumsuzluklara kar dikkatli ve tedbirli olunmas gerekmektedir.

BURDUR

Bugün Burdur çevrelerinde görülecek saanak ve gök gürültülü saanak yalarn öle saatlerinden sonra (14:00-22:00 TS) kuvvetli (21-50 Kg/m2) olmas beklendiinden meydana gelebilecek ani sel, su baskn, yldrm dümesi, ya annda kuvvetli rüzgar, yerel dolu ya ve trafikte aksamalar gibi olumsuzluklara kar dikkatli ve tedbirli olunmas gerekmektedir.

ISPARTA

Bugün Isparta çevrelerinde görülecek saanak ve gök gürültülü saanak yalarn öle saatlerinden sonra (14:00-22:00 TS) kuvvetli (21-50 Kg/m2) olmas beklendiinden meydana gelebilecek ani sel, su baskn, yldrm dümesi, ya annda kuvvetli rüzgar, yerel dolu ya ve trafikte aksamalar gibi olumsuzluklara kar dikkatli ve tedbirli olunmas gerekmektedir.

Ana Sayfaya Git