Müge Anlı Ceylin'in katilinin kayınvalidesi şok etti 'torunlarımın ölümü de şüpheli'

10 yaşındaki Ceylin Atik'in öldürülmesi akabinde katillerinin savunma yöntemleri, tüm Türkiye'yi kahretmeye devam ediyor. Geçtiğimiz hafta aranan Ceylin Atik isimli kız çocuğu karşı komşularının evinde ölü bulunmuş ve tüm ülke yasa boğulmuştu.

Haberler 14.06.2017 - 18:17 Son Güncelleme : 14.06.2017 - 23:36

10 yandaki Ceylin Atikin öldürülmesi akabinde katillerinin savunma yöntemleri, tüm Türkiyeyi kahretmeye devam ediyor. Geçtiimiz hafta aranan Ceylin Atik isimli kz çocuu kar komularnn evinde ölü bulunmu ve tüm ülke yasa boulmutu. Sonrasnda da ayajlanma balam ve katillerin evine tal saldr düzenenmiti. Dedesi ve nenesi ile birlikte yaayan Ceylinin ölü akabinde katillerinin davas süregeliyor. ATV ekranlarnn sevilen program, kayplarn bulunduu zaman zaman da cinayetlerin aydnland Müge Anl ile Tatl Sertte Ceylin cinayetinin sr perdeleri de aralanyor.

Katil ükriye T. ile alakal açklama yapan kaynvalide, önceden iki çocuklarnn öldüünü ve üpheli ölüm olduunu dile getirdi. Kaynvalide, daha önce 2 torunu kaybettiini ve ölümlerin üpheli olduunu söyledi. ükriye bir torunumum yataktan düüp öldüünü söyledi. Dierinin de sürekli bayldn anlatrd. Bana kalrsa salkl bir bebekti. bir gün fenalatn söyleyerek hastaneye gitmiler. Hastanede ölmü Ancak iki torunumun da ölümünü üpheli buluyorum

MÜGE ANLI SON BÖLÜM

Telefonundan mesaj atlan çocuun babas ve annesi konutu! Telefonun sm kartnn nasl ükriyenin eline geçtiini anlattlar. çocuun babas olum bu ii yaptysan cezan çekeceksin demi Olu baba ben yapmadm demi. çocuk teyzesi ükriyeye Ceylin kaybolduu gün gitmemi. ükriye çocuun annesinin yanna ameliyattan 15 gün sonra geçmi olsuna gelmi, hemen gelmemi. O telefonu çocuun annesi kullanyormu. ükriye ziyarete gitmi. O gün evde telefon krk halde bulunmu ve içinde sim kart yokmu. Bunu ükriyenin küçük çocuu yapt denmi. ükriye T. Ben sana onun yerine hat alaym abla demi. Sm kart sahibinin babas bu iin planl yapldn düündüklerini söyledi. Peki telefonun sahibi çocuk neden Ceylin öldürüldükten sonra ükriye Tnin einin yanna gitti? Aile arabay o gün telefonun sahibi smailin deil ükriye Tlerin kullandklarn söylediler. Dedesi Ceylinin tabutunun üstüne gelinlik örtmü.

Bir baka aydnlanmay bekleyen ve sonuca ulalan Fatma Demir cinayetinde de üpheli olarak bilinen iki gelinin azmettirci olduu ortaya çktktan sonra herkes gelinlerin akbetini merakla beklemekteyken, bu konu da Müge Anlda herhangi bir gelimenin yaanmad açkland. ki elti de adliyeden serbest brakldktan sonra ortadan kayboldu. Müge Anlda Fatma Demirin kz canl yayna balanarak annesinin katillerini sonuna kadar arayacan belirtti.

Ana Sayfaya Git