Müge Anlı Ceylin'in katilinin kayınvalidesi şok etti 'torunlarımın ölümü de şüpheli'

10 yaşındaki Ceylin Atik'in öldürülmesi akabinde katillerinin savunma yöntemleri, tüm Türkiye'yi kahretmeye devam ediyor. Geçtiğimiz hafta aranan Ceylin Atik isimli kız çocuğu karşı komşularının evinde ölü bulunmuş ve tüm ülke yasa boğulmuştu.

Müge Anlı Ceylin'in katilinin kayınvalidesi şok etti 'torunlarımın ölümü de şüpheli'

10 yaşındaki Ceylin Atik'in öldürülmesi akabinde katillerinin savunma yöntemleri, tüm Türkiye'yi kahretmeye devam ediyor. Geçtiğimiz hafta aranan Ceylin Atik isimli kız çocuğu karşı komşularının evinde ölü bulunmuş ve tüm ülke yasa boğulmuştu. Sonrasında da ayajlanma başlamış ve katillerin evine taşlı saldırı düzenenmişti. Dedesi ve nenesi ile birlikte yaşayan Ceylin'in ölü akabinde katillerinin davası süregeliyor. ATV ekranlarının sevilen programı, kayıpların bulunduğu zaman zaman da cinayetlerin aydınlandığı Müge Anlı ile Tatlı Sert'te Ceylin cinayetinin sır perdeleri de aralanıyor.

Katil Şükriye T. ile alakalı açıklama yapan kayınvalide, önceden iki çocuklarının öldüğünü ve şüpheli ölüm olduğunu dile getirdi.  Kayınvalide, daha önce 2 torunu kaybettiğini ve ölümlerin şüpheli olduğunu söyledi. Şükriye bir torunumum yataktan düşüp öldüğünü söyledi. Diğerinin de sürekli bayıldığını anlatırdı. Bana kalırsa sağlıklı bir bebekti. bir gün fenalaştığını söyleyerek hastaneye gitmişler. Hastanede ölmüş Ancak iki torunumun da ölümünü şüpheli buluyorum"

MÜGE ANLI SON BÖLÜM

Telefonundan mesaj atılan çocuğun babası ve annesi konuştu! Telefonun sım kartının nasıl Şükriye’nin eline geçtiğini anlattılar. Çocuğun babası “oğlum bu işi yaptıysan cezanı çekeceksin” demiş Oğlu “baba ben yapmadım” demiş. Çocuk teyzesi Şükriye’ye Ceylin kaybolduğu gün gitmemiş. Şükriye çocuğun annesinin yanına ameliyattan 15 gün sonra geçmiş olsuna gelmiş, hemen gelmemiş. O telefonu çocuğun annesi kullanıyormuş. Şükriye ziyarete gitmiş. O gün evde telefon kırık halde bulunmuş ve içinde sim kart yokmuş. Bunu Şükriye’nin küçük çocuğu yaptı denmiş. Şükriye T. “Ben sana onun yerine hat alayım abla” demiş. Sım kart sahibinin babası bu işin planlı yapıldığını düşündüklerini söyledi. Peki telefonun sahibi çocuk neden Ceylin öldürüldükten sonra Şükriye T’nin eşinin yanına gitti? Aile arabayı o gün telefonun sahibi İsmail’in değil Şükriye T’lerin kullandıklarını söylediler. Dedesi Ceylin'in tabutunun üstüne gelinlik örtmüş.

Bir başka aydınlanmayı bekleyen ve sonuca ulaşılan Fatma Demir cinayetinde de şüpheli olarak bilinen iki gelinin azmettirci olduğu ortaya çıktıktan sonra herkes gelinlerin akıbetini merakla beklemekteyken, bu konu da Müge Anlı'da herhangi bir gelişmenin yaşanmadığı açıklandı.  İki elti de adliyeden serbest bırakıldıktan sonra ortadan kayboldu.  Müge Anlı'da Fatma Demir'in kızı canlı yayına bağlanarak annesinin katillerini sonuna kadar arayacağını belirtti.

Kaynak: Diyarbakır Söz