Müge Anlı Ecrin bebek son dakika! Ecrin Bebek nasıl öldü?

Müge Anlı Ecrin bebek son dakika gelişmelerinde Ecrin bebek asıl öldü sorusu cevabını buldu. ATV ekranlarında her sabah kuşağında yer alan Müge Anlı canlı yayında katiller ve kayıplar bulunmaya çalışılmakta iken Müge Anlı Ecrin bebek son dakika gelişmelerinde yaşananlar hrkesin kanını dondurdu. Geçtiğimiz sene ormanlık alanda ölü bulunan Ecrin Bebek tüm ülkeyi kahretmişti. Peki Ecrin Bebek son dakika gelişmeleirnde neler yaşandı.

Haberler 23.06.2020 - 14:19 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00


Müge Anl Ecrin bebek son dakika gelimelerinde Ecrin bebek asl nasl öldü sorusu cevabn buldu. ATV ekranlarnda her sabah kuanda yer alan Müge Anl canl yaynda katiller ve kayplar bulunmaya çallmakta iken Müge Anl Ecrin bebek son dakika gelimelerinde yaananlar hrkesin kann dondurdu. Geçtiimiz sene ormanlk alanda ölü bulunan Ecrin Bebek tüm ülkeyi kahretmiti. Peki Ecrin Bebek son dakika gelimeleirnde neler yaand.

Samsunun Vezirköprü ilçesinde 7 Mays 2019 günü evinin önünde oynarken kaybolan daha sonra da ayakkabsnn ve kemik parçalarnn bulunmasyla yürek yakan detaylarn ortaya çkmaya devam ediyor. Peki Ecrin Bebek olaynda neler olmutu?

Geçtiimiz sene 21 gün boyunca kayp olan 1,5 yandaki Ecrin Kurnazn cesedine ulalmt. Soruturmay yürüten Vezirköprü Cumhuriyet Savclndan kan donduran açklamalar geldi. nsan parçalarnn gömülü deil yüzeye yaylm halde bulunduunu söyleyen çakmak, Bir hayvan müdahalesinin olduu aikar ve kemiklerde hayvan dilerinin olduu sabit. Hayvani müdahale ile mi balad ilk süreç yoksa insan müdahalesi ile balayp sonradan hayvan bulup o ekilde mi müdahale etti onu yaplacak incelemeler sonunda tespit edeceiz dedi.

Ana Sayfaya Git