Görüş Bildir

Müge Anlı Ecrin bebek son dakika! Ecrin Bebek nasıl öldü?

Müge Anlı Ecrin bebek son dakika gelişmelerinde Ecrin bebek asıl öldü sorusu cevabını buldu. ATV ekranlarında her sabah kuşağında yer alan Müge Anlı canlı yayında katiller ve kayıplar bulunmaya çalışılmakta iken Müge Anlı Ecrin bebek son dakika gelişmelerinde yaşananlar hrkesin kanını dondurdu. Geçtiğimiz sene ormanlık alanda ölü bulunan Ecrin Bebek tüm ülkeyi kahretmişti. Peki Ecrin Bebek son dakika gelişmeleirnde neler yaşandı.

Müge Anlı Ecrin bebek son dakika! Ecrin Bebek nasıl öldü?


Müge Anlı Ecrin bebek son dakika gelişmelerinde Ecrin bebek asıl nasıl öldü sorusu cevabını buldu. ATV ekranlarında her sabah kuşağında yer alan Müge Anlı canlı yayında katiller ve kayıplar bulunmaya çalışılmakta iken Müge Anlı Ecrin bebek son dakika gelişmelerinde yaşananlar hrkesin kanını dondurdu. Geçtiğimiz sene ormanlık alanda ölü bulunan Ecrin Bebek tüm ülkeyi kahretmişti. Peki Ecrin Bebek son dakika gelişmeleirnde neler yaşandı.

Samsun’un Vezirköprü ilçesinde 7 Mayıs 2019 günü evinin önünde oynarken kaybolan daha sonra da ayakkabısının ve kemik parçalarının bulunmasıyla yürek yakan detayların ortaya çıkmaya devam ediyor. Peki Ecrin Bebek olayında neler olmuştu?

Geçtiğimiz sene 21 gün boyunca kayıp olan 1,5 yaşındaki Ecrin Kurnaz'ın cesedine ulaşılmıştı. Soruşturmayı yürüten Vezirköprü Cumhuriyet Savcılığı'ndan kan donduran açıklamalar geldi. İnsan parçalarının gömülü değil yüzeye yayılmış halde bulunduğunu söyleyen Çakmak, “Bir hayvan müdahalesinin olduğu aşikar ve kemiklerde hayvan dişlerinin olduğu sabit. Hayvani müdahale ile mi başladı ilk süreç yoksa insan müdahalesi ile başlayıp sonradan hayvan bulup o şekilde mi müdahale etti onu yapılacak incelemeler sonunda tespit edeceğiz” dedi.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Muhabir