Müge Anlı ile Tatlı Sert 13 Kasım yaşananlar da çok konuldu

Müge Anlı ile Tatlı Sert 13 Kasım programı ile de çok merak edildi. ATV ekranlarının sabah kuşağında yer alan ve hergün bir önceki rekorunu kıran Müge Alı ile tatlı sert 13 KAsım'da Fatih Pınarbaş aranma çalışmaları konu edinildi.

Haberler 13.11.2017 - 16:02 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Müge Anl ile Tatl Sert 13 Kasm program ile de çok merak edildi. ATV ekranlarnn sabah kuanda yer alan ve hergün bir önceki rekorunu kran Müge Al ile tatl sert 13 KAsmda Fatih Pnarba aranma çalmalar konu edinildi. Senelere damgasn vuran Müge Anl ile Tatl Sert Eylül aynda açklanan verilere hakknda en çok haber yaplan program olurken, izlenme rekorlarnda da rakipleini açk ara farkla geçti.

Denizlinin Honoz ilçesinde yaayan Murat Pnarban acl ailesi oullarn bulmak için her yerde arama çalmalarna katlyor. ddiaya göre Murat Pnarban kaybolmasnda Fatih Bayrak üpheli görülüyor. Fatih Bayrakn üpheli olarak görülmesinin nedeni ise Azeri ei! Ei ile birlikte 8 kiinin görütüü iddialar ve bu kiilerin hakknda ölüm ferman çkartld iddia edilirken, Pnarban da bu listede olduu iddia ediliyor.

MEDYA TAKP AJANSI AçIKLADI

Medya Takip Ajansnn yapt aratrmaya göre, gündüz kuanda yaynlanan programlar arasnda en çok izlenen ve adndan en çok söz ettiren Müge Anl le Tatl Sert hakknda yazl basnda geçen ay 78 haber çkt.

Ana Sayfaya Git