Müge Anlı ile Tatlı Sert 13 Kasım yaşananlar da çok konuldu

Müge Anlı ile Tatlı Sert 13 Kasım programı ile de çok merak edildi. ATV ekranlarının sabah kuşağında yer alan ve hergün bir önceki rekorunu kıran Müge Alı ile tatlı sert 13 KAsım'da Fatih Pınarbaş aranma çalışmaları konu edinildi.

Müge Anlı ile Tatlı Sert 13 Kasım yaşananlar da çok konuldu

Müge Anlı ile Tatlı Sert 13 Kasım programı ile de çok merak edildi. ATV ekranlarının sabah kuşağında yer alan ve hergün bir önceki rekorunu kıran Müge Alı ile tatlı sert 13 KAsım'da Fatih Pınarbaş aranma çalışmaları konu edinildi. Senelere damgasını vuran Müge Anlı ile Tatlı Sert Eylül ayında açıklanan verilere hakkında en çok haber yapılan program olurken, izlenme rekorlarında da rakipleini açık ara farkla geçti.

Denizli'nin Honoz ilçesinde yaşayan Murat Pınarbaş'ın acılı ailesi oğullarını bulmak için her yerde arama çalışmalarına katılıyor. İddiaya göre Murat Pınarbaş'ın kaybolmasında Fatih Bayrak şüpheli görülüyor. Fatih Bayrak'ın şüpheli olarak görülmesinin nedeni ise Azeri eşi! Eşi ile birlikte 8 kişinin görüştüğü iddiaları ve bu kişilerin hakkında ölüm fermanı çıkartıldığı iddia edilirken, Pınarbaş'ın da  bu listede olduğu iddia ediliyor.

MEDYA TAKİP AJANSI AÇIKLADI

Medya Takip Ajansı'nın yaptığı araştırmaya göre, gündüz kuşağında yayınlanan programlar arasında en çok izlenen ve adından en çok söz ettiren ‘Müge Anlı İle Tatlı Sert’ hakkında yazılı basında geçen ay 78 haber çıktı.

Kaynak: Diyarbakır Söz