Muhtar sorunlarını iletiyor

Yerel Yönetimler Derneği Diyarbakır İl Başkanı Hamza Serçek, haftada iki gün muhtarlarla bir araya geldiklerini belirterek, mahallenin sorunlarını ilgili kurumlara ilettiklerini söyledi.

Haberler 15.08.2020 - 00:59 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Ksa süre önce Yerel Yönetimler Dernei Diyarbakr l Bakanl görevine getirilen Hamza Serçek, resmi kurumlar ve vatandalar arasnda köprü olmaya devam ettiklerini kaydetti.

Dernek çalmalarna hz verdiklerini ifade eden Serçek, yerel yönetimlerin en küçük birimi olarak görülen muhtarlarn sorunlarn dinlemek için haftada iki gün kendileriyle toplantlar düzenlediklerini anlatt.

MUHTAR SORUNLARI

Serçek, Muhtarlar bize mahallelerinde acilen çözülmesi gereken sorunlar iletiyorlar bizlerde kendileriyle istiarede bulunduktan sonra bu sorunlarn çözümü için ilgili kurumlarda müracaatlarda bulunuyoruz. Yerel Yönetimler Dernei olarak, halkn sorunlarnn çözümü için belediye bakanlar ve muhtarlarmzn daima yanndayz. Yerel yönetimler Dernei kamu yararna hizmeti esas alr dedi.

Bu haftaki toplantda Balar ilçesine bal Aaçgeçit Mahallesi Muhtar Songül Doan ve Aza Sedat Doan arladklarn belirten Serçek, bütün belediye bakanlar ve muhtarlarla toplant düzenlemeye devam edeceklerini söyledi.

Ana Sayfaya Git