Murat Boz Bahar Candan ile eğlencenin faturasını ağır ödeyeceğe benziyor

Murat Boz Aslı Enver ayrıldı mı sorusu, geçtiğimi akşam Murat Boz'un Candan kardeşler ile kaçamak yaptığı ve bu görüntüler akabinde çok araştırıldı

Haberler 05.05.2017 - 15:30 Son Güncelleme : 05.05.2017 - 18:30

Murat Boz ve Eser Yenerler’in kaçamak gecesi. Geçtiimiz gece Murat Boz ve Eser Yenerler moda program ile ünlenen Nihal - Bahar Candan kardelerle sabaha kadar elenmenin ceremesini çekecee benziyor. Geçtiimiz günler Asl Enver ile ilikisini tekrardan gözden geçriem karar aldkalr konuulan Murat Boz, Emirgan’daki La Boom’da geçtiimiz gece sabah kadar elendi. ddialara göre elence mekannda Eser Yenenler ile merkezde karlaan Murat Boz’un yanna Candan kardeler ile birlkte Özge Bitmez isimli kadnn da olduu örenildi. u sralar ünlü çiftin kaçamak yapt iddialar gündeme otururken, Boztaraflarndan konu ile alakal gecikmeyen yalanlama da geldi. 

MURAT BOZ AÇIKLADI

Asl Enver’e ihanet ettii gerekçesiyle magazin gündemine oturan Murat Boz, normal olarak gece elencesine gittiini açklad nstagram sayfasndan takipçilerine  Bugün hakkmda çkan ’ihanet’ haberleri tamamyla gerçek ddr. hanet söz konusu deildir. Tandm, tanmadm bir çok insann bulunduu bir ortamda bulunmaktan baka öte bir durum yoktur notunu sundu. 

Ünlü popçu Murat Boz, gece geç saatlere kadar te Benim Stilim yarmasnn ünlüleri Candan kardeler ve bir kadn ile elendikten sonra mekan tek bana terke ttii ve sonrasnda bi sahil turuna çkt ve akabinde de Eser Yenenler’in evine gittii örenildi. u sralar yaklak 1.5 yldr beraber olan çiftin, birlikteliklerini tekrardan gözden geçirme ve düünme süresinde olduklar tartlrken, herkes Enver Boz çiftinin akbetini merak ediyor. 

Ana Sayfaya Git