Murat Boz Bahar Candan ile eğlencenin faturasını ağır ödeyeceğe benziyor

Murat Boz Aslı Enver ayrıldı mı sorusu, geçtiğimi akşam Murat Boz'un Candan kardeşler ile kaçamak yaptığı ve bu görüntüler akabinde çok araştırıldı

Murat Boz Bahar Candan ile  eğlencenin faturasını ağır ödeyeceğe benziyor

Murat Boz ve Eser Yenerler'in kaçamak gecesi. Geçtiğimiz gece Murat Boz ve Eser Yenerler moda programı ile ünlenen Nihal - Bahar Candan kardeşlerle sabaha kadar eğlenmenin ceremesini çekeceğe benziyor. Geçtiğimiz günler Aslı Enver ile ilişkisini tekrardan gözden geçriem kararı aldıkalrı konuşulan Murat Boz, Emirgan’daki La Boom’da geçtiğimiz gece sabah kadar eğlendi. İddialara göre eğlence mekanında Eser Yenenler ile merkezde karşılaşan Murat Boz'un yanına Candan kardeşler ile birlkte Özge Bitmez isimli kadının da olduğu öğrenildi. Şu sıralar ünlü çiftin kaçamak yaptığı iddiaları gündeme otururken, Boztaraflarından konu ile alakalı gecikmeyen yalanlama da geldi. 

MURAT BOZ AÇIKLADI

Aslı Enver'e ihanet ettiği gerekçesiyle magazin gündemine oturan Murat Boz, normal olarak gece eğlencesine gittiğini açıkladığı İnstagram sayfasından takipçilerine  "Bugün hakkımda çıkan 'ihanet' haberleri tamamıyla gerçek dışıdır. İhanet söz konusu değildir. Tanıdığım, tanımadığım bir çok insanın bulunduğu bir ortamda bulunmaktan başka öte bir durum yoktur" notunu sundu. 

Ünlü popçu Murat Boz, gece geç saatlere kadar İşte Benim Stilim yarışmasının ünlüleri Candan kardeşler ve bir kadın ile eğlendikten sonra mekanı tek başına terke ttiği ve sonrasında bi sahil turuna çıktığı ve akabinde de Eser Yenenler'in evine gittiği öğrenildi. Şu sıralar yaklaşık 1.5 yıldır beraber olan çiftin, birlikteliklerini tekrardan gözden geçirme ve düşünme süresinde oldukları tartışılırken, herkes Enver Boz çiftinin akıbetini merak ediyor. 

Kaynak: Diyarbakır Söz